Artiesten voor een verjaardag regelen

Afgelopen januari was mijn vader 65 jaar geworden. Voor deze speciale gelegenheid vonden wij (mijn zus en ik) het wel toepasselijk om iets extra te doen. We wilde hem iets cadeau geven wat meer als een leuke ervaring werd gezien. Al snel waren we het er over eens dat wij iets voor hem wilde regelen met een artiest die goed trompet kan spelen. Om voor verjaardagen artiesten te regelen zijn er verschillende websites waar je uit kon kiezen. Ons maakte het eigenlijk niet veel uit waar we dit deden, als er maar een aanbieder was die dit kon faciliteren.

Onze vader heeft in zijn jonge jaren trompet gespeeld, maar tegenwoordig wilt hij het ook niet echt meer oppakken. Hij vindt het nog wel echt heel mooi om naar te luisteren en gaat van tijd tot tijd nog wel eens naar een concert toe. Er zijn tegenwoordig niet veel artiesten die dit instrument bespelen voor een groter publiek helaas. Het idee om een artiest te regelen die dit wel kan was dus echt een perfect cadeau.

De trompettist heeft 2 uur tijdens het feest opgetreden. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en voornamelijk mijn vader die er echt van genoot.