De indoor speeltuin in Zeeland jaarkaart voor dé echte fans

Online-wijnhuis

Kunt u samen met de kinderen geen genoeg krijgen van de indoor speeltuin in Zeeland? Dan heeft u nu ook de mogelijkheid om een Zwierelantijn jaarkaart aan te vragen. Hiermee kunnen uw kinderen het hele jaar door komen spelen in de indoor speeltuin in Zeeland. En het aantal keer dat u met de kleintjes langs wil komen, maakt niet uit. Want met de jaarkaart kunt u onbeperkt langskomen! In dit blog leest u meer over de voorwaarden van de jaarkaart. En leest u ook over de mogelijkheid om in Familierestaurant Eetplezier te komen dineren. Dit zit gevestigd in hetzelfde gebouw als Zwierelantijn.

Wat zijn de voorwaarden van de jaarkaart?

De leukste en gezelligste indoor speeltuin in Zeeland biedt u nu een jaarkaart aan. De jaarkaart biedt u en de kinderen 365 dagen onbeperkte toegang tot Zwierelantijn. U betaalt eenmalig 45 euro per kind. De jaarkaart is verkrijgbaar bij de kassa van de indoor speeltuin in Zeeland. De jaarkaart wordt op naam van uw kinderen uitgegeven, dus u kunt deze niet uitlenen aan andere ouders of kinderen. Wel krijgt u korting op het moment dat u meerdere kinderen uit uw gezin wil aanmelden voor de jaarkaart. Per extra jaarkaart krijgt u namelijk 5 euro korting. Verder worden uw gegevens nooit aan derden verstrekt. En bij verlies of diefstal van de kaart, krijgt u voor 5 euro een nieuwe mee. De oude kaart wordt dan altijd geblokkeerd.

Heerlijk dineren met het hele gezin

Wat is er nou leuker dan met een gezellige groep heerlijk uit eten te gaan? Neem opa, oma, neefjes en nichtjes mee om van een verrassend diner te genieten. Bij Familierestaurant Eetplezier is uit eten gaan een hele beleving. Ten eerste is het restaurant door haar klanten uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke restaurant van Zeeland. Dat komt doordat de kinderen zelf hun eten mogen uitkiezen en opscheppen bij het speciale kinderbuffet. Daarna mogen de kinderen vanaf 17.00 uur gratis in de indoor speeltuin spelen! En dit terwijl de volwassenen allemaal een heerlijk culinair gerecht kunnen bestellen bij de chef-kok. Dit zijn de ingrediënten voor een gezellig en vooral leuk avondje uit.

https://familierestauranteetplezier.nl/