Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Deze filet americain moet je geprobeerd hebben

Ken je het merk Ladessa al? Nee? Zonde! Dit merk produceert namelijk de allerlekkerste filet americains. Niet alleen hun gewone filet americain is heerlijk, maar de vele variaties en andere spreads die ze bieden zijn ook verrukkelijk! Probeer bijvoorbeeld ook eens de likkepot: een kwalitatieve leverworst gemengd met een heerlijke specerijen- en kruidenmix. Deze is vooral aan te raden op een verse boterham met harde korst, dan smaakt de likkepot het allerbest. Daarnaast is de vitello tonato ook een echte aanrader. Deze filet americain is gemaakt van kalfsvlees en bevat daarnaast een romige tonijnmayonaise, uit, tomaat en kappertjes. Deze frissen ‘surf & turf’ variant is heerlijk bij de borrel, of gewoon op je boterham.

Filet americain naturel van dit merk

Ondanks dat de vele variaties en andere smeersels van Ladessa erg geliefd zijn, blijft de naturel filet americain van dit merk hun all-time favoriet. Deze filet americain is vaak te gast geweest in diverse smaaktesten. De smaaktesten worden altijd blind uitgevoerd, waardoor de persoon die gaat proeven niet bevooroordeeld kan zijn over de smaak. Toch blijkt Ladessa met regelmaat de lekkerste te zijn. Al vele keren zijn ze als beste uit de test gekomen! Eindigen ze niet op nummer één, dan komen ze wel op de tweede of derde plaats. Dit hebben ze te danken aan de heerlijke combinaties van ingrediënten. Wat het geheim van deze filet americain precies is, wordt natuurlijk nooit verteld.

Haal deze filet americain in huis

Met filet americain kun je vele kanten uit. Op elk moment van de dag is deze spread een goed idee. Of je het nu bij het ontbijt op je boterham wilt doen, of dat je het bij de borrel als smeersel serveert; het is altijd genieten als de Ladessa filet americain op tafel staat. Maar waar koop je de spreads van dit topmerk? Via de website van Ladessa kom je hier heel eenvoudig achter. Vul je adres in en de computer gaat voor je op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Handig, toch?

https://ladessa.nl/