Diverse soorten vis vers online bestellen

Online-wijnhuis

Gaat u binnenkort een lekker diner bereiden voor vrienden of familie? Of gewoon voor uzelf? Dan kunt u bij Fieret’s Vishandel heerlijke verse vis online bestellen. In plaats van telkens naar de markt te gaan terwijl u eigenlijk geen tijd heeft, kunt u de lekkerste vissen nu eenvoudig online bestellen. Op deze manier weet u ook zeker dat de vis vers is. Op de markt of in de supermarkt is het lastig in te schatten hoe lang de vis daar al ligt. Bij Fieret’s Vishandel heeft u dit probleem niet. U bent ook nog verzekert van een snelle levering door de specialist. Bestelt u op maandag, dinsdag of woensdag voor 17.00 uur? Dan wordt de vis 2 dagen later al bezorgd. Bestelt u op andere dagen? Dan ontvangt u de heerlijke vis op woensdag.

Welke vis kan ik online kopen?

Bij Fieret’s Vishandel heeft u een enorme keuze uit de lekkerste vissen. Ga voor de lekkere haring, forel, baars, wijting, zalm, zeebaars, paling of een van de andere vissen. De vissen kunnen gekookt, gerookt of gemarineerd geleverd worden. Zo heeft u nóg minder werk. Gaat u de vis al verder vooruit kopen? Dan kunt u ook diepvries vis kopen. Deze kunt u nog lekker lang in de vriezer laten liggen om op een later moment te bereiden. Ook deze vis smaakt net als de verse vissen omdat ze ook direct ingevroren worden. De lekkere smaken en sappen hebben dus niet de kans gehad om eruit te lopen. Wilt u graag iets anders kopen dan vis? Dat kan ook bij Fieret’s Vishandel.

Wat kan ik hier nog meer kopen?

Bij Fieret’s Vishandel kunt u niet alleen heerlijke verse vis bestellen, maar kunt u verse garnalen kopen. Ze hebben namelijk een groot aanbod schaal- en schelpdieren. Maak uw keuze uit gepelde garnalen, diepzeegarnalen, gemarineerde garnalen of ongepelde garnalen. U weet dus zeker dat u aan uw trekken komt bij deze vishandel. Is uw bestelling boven de €50,-? Dan is de verzending gratis!