Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Een BBQ organiseren op locatie via een goed cateringbedrijf

Ik had de taak gekregen om een BBQ te organiseren voor het bedrijf op locatie van het bedrijf zelf. Wij beschikken namelijk van een groot stuk tuin die wij aan het pand hebben. Daar leek het ons leuk om een grote BBQ te houden met een aantal medewerkers. Maar zelf hadden we daar de spullen niet voor om dat te organiseren. En vlees inkopen was redelijk duur voor een groot bedrijf. Daarom besloten we te kijken of er andere opties waren om ons zomerfeest te regelen.

Een BBQ op locatie regelen is moeilijker dan het lijkt

We hadden gehoord dat er verschillende cateringen waren die barbecue op locatie konden regelen voor een redelijk goede prijs. Dit leek ons zeer interessant en we gingen kijken naar cateringbedrijven in de omgeving. Al snel kwamen we erachter dat niet alle caterings dit aanbod hadden en dat we echt goed moesten gaan zoeken en selecteren. Want als we er eentje hadden gevonden, dan vroegen ze een hoog bedrag voor hun dienst. Soms vonden wij dit te hoog gaan en zijn we verder gaan zoeken. Uiteindelijk kwamen we op de website van Barbecue Catering terecht en daar hadden ze precies het goede aanbod waar we naar zochten en daarbij ook een goede prijs.

Goede service en goed eten

We namen contact op met het bedrijf en konden snel al contact vinden met iemand. We legde uit waar we naar op zoek waren, en zij zeiden meteen dat we hier goed zaten. Via de website hadden we nog de rest van de details naar hen toegestuurd en daarna hebben wij alles losgelaten en hebben zij alles in zijn werking gezet. Ze waren keurig op tijd aanwezig en hadden zelf alle spullen mee voor de BBQ. Het eten was echt heerlijk en iedereen heeft kunnen genieten van het feest. 

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten die dit cateringbedrijf aanbiedt? Of wilt u de tarieven inzien? Bekijk dan eens de website van hen via www.barbecuecatering.nl voor meer informatie over hun diensten en meer.