Een door Namibië met gespecialiseerde touroperator speciaal voor u georganiseerd

Iedereen heeft andere wensen en voorkeur als het aankomt op reizen. Dat is ook vaak terug te zien in het reisaanbod dat te vinden is op internet en bij reisorganisaties. Ziet u vaak net niet iets erbij zitten voor u? Of heeft u geen idee waar u heen wilt? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Langs welke hoogtepunten komt u tijdens een rondreis in Namibië?

Een rondreis door Namibië betekent dat u niet alleen door de woestijn zal ploeteren. Ga voor het juiste vervoer en ontdek het veranderende landschap met mooie natuur en veel wilde dieren. Fantastisch! Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen.

Droomt u van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Bent u al bezig met het kiezen van een reis? Gaat u op huwelijksreis in Zuid-Afrika of kiest u voor een onvergetelijke ervaring in Namibië? Een combinatie hiervan is ook mogelijk, want bij Oryx Travel kan het allemaal. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.