Een ervaren cateraar van het restaurant nabij Gennep

Uzelf laten verassen door overheerlijke gerechten? Kom eens langs bij Grand Café ’t Raadhuis. Maak uw feest compleet door een professionele cateraar in te huren. Zeker weten dat u en uw gasten verrast worden door de heerlijke gerechten van een restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep. Bij feesten op locatie staat Grand Café ’t Raadhuis voor u klaar. U rekent op de jarenlange ervaring. Wat zijn uw wensen en hoe ziet u het graag? Vertel het aan deze specialist en zij zullen er alles aan doen om uw wensen werkelijkheid te maken. Zoekt u niet alleen naar een cateraar, maar ook nog naar een leuke activiteit? Daar helpen zij u ook graag bij. Denk bijvoorbeeld aan solex en buggy rijden of een pubquiz.

Bij restaurant in de buurt van Gennep samen borrelen met uw vrienden

In het restaurant van Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij, niet ver van Gennep, kunt u de hele dag terecht voor een heerlijke maaltijd. Voor koffie met gebak, een heerlijke lunch, een verrassend diner en een lekkere snack, de hele dag door bent u van harte welkom. Gaat uw voorkeur uit naar een diner? Vergeet ook zeker de gezellige avonden bij dit restaurant nabij Gennep niet. Geniet van een heerlijke borrel samen met vrienden en dans tot in de kleine uurtjes. Wanneer het weer het buiten toelaat, is het heerlijk vertoeven in de zon in de grote terrastuin. Kies uw lievelingsbier of wijn uit en maak het helemaal compleet met lekkere borrelhapjes. Met wie komt u binnenkort langs?

De hele dag door genieten bij het restaurant nabij Gennep

De hele dag door genieten? Geen probleem! Bij een restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep, bent u de hele dag van harte welkom. Begin de dag goed met een kop koffie of thee met gebak bij Grand Café ’t Raadhuis. In de middag geniet u van een heerlijke lunch waar u de keuze heeft uit een groot aantal gerechten. Van heerlijke koude luxe broodjes, tot aan warme lunchgerechten zoals een uitsmijter of een omelet. Kies uw lievelingsgerecht uit en geniet van een heerlijk maal. Ook in de avond is dit restaurant nabij Gennep een uitstekende keuze om te dineren. Kies uit een uitgebreide menukaart of een van de gerechten uit de restaria. Sluit uw dag goed af met een heerlijke borrel in het café.