Een leuk vrijgezellenfeestje met een make-up cursus in onder andere Rotterdam

Is het bijna zover, en ga je bijna trouwen? Misschien is het wel bijna de grote dag voor je vriendin, zus of nicht? Daar hoort een leuk vrijgezellenfeestje bij! Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in een grote stad als Rotterdam, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met een make-up cursus of workshop van VisagieWorkshops! Hier leren jullie onder andere hoe mooie make-up wordt aangebracht. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!

Proef het vak visagie met een make-up cursus in de buurt van Rotterdam

Heb je interesse in het volgen van een make-up cursus? Zodat je mensen kunt opmaken voor een fotoshoot, feestje of een trouwdag? Of gewoon even ervaren hoe het werk van een visagist voelt? Dan zijn de make-up cursussen van VisagieWorkshops.nl in de buurt van Rotterdam echt wat voor jou. Tijdens deze workshop leer je meer over make-up en fris je je huidige kennis op, waardoor je daarna bijvoorbeeld als visagist aan de slag kan in Rotterdam of een andere grote stad. Ook krijg je de mogelijkheid om de basistechnieken van het knippen en stylen van haren te leren. Zo ben je enorm veelzijdig na afronding van onze masterclasses!

Je medewerkers zien er altijd representatief uit dankzij deze make-up workshop bij u in Rotterdam

Als werkgever is het belangrijk dat je medewerkers er verzorgd uitzien. Zij zijn immers het gezicht van uw bedrijf. Met onze make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. De bedrijfsevents en trainingen bij VisagieWorkshops.nl zijn altijd op maat gemaakt. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche heeft VisagieWorkshops meerdere cursussen ontwikkeld die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor apotheken, ziekenhuizen, horeca en uiteraard nog veel meer.