Een unieke feestlocatie op het water van Maastricht

Heeft u iets te vieren en bent u daarom op zoek naar een mooie feestlocatie in Maastricht? Dan zit u bij Rederij Stiphout helemaal goed! Hier kunt u namelijk feestvieren op een prachtig jacht en ondertussen al het moois van Maastricht ontdekken. Met uitzicht op het water en bijzondere architectuur, kan het feest niets meer dan een succes worden! Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeest; deze rederij verzorgt alles wat u nodig heeft om er een onvergetelijke dag of avond van te maken.

Voor iedereen een warm welkom op het schip

Rederij Stiphout zorgt dat de feestlocatie in Maastricht van alle gemakken voorzien is. Bovendien ontbreekt het u en uw gasten zeker niet aan eten en drinken. Alle mogelijke drankjes worden geserveerd, alleen buitenlandse gedistilleerde dranken zijn uitgezonderd. Bij aankomst op de boot wordt iedereen ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail. Daarna vertrekt de boot voor een vier uur durende cruise. U bepaalt zelf wanneer de boot vertrekt en hoe laat deze weer arriveert. Bovendien kiest u ook zelf wanneer de uitgebreide maaltijd geserveerd wordt. Zo voldoet het feest zeker aan al uw wensen.

Kies ook voor leuk entertainment

Een feest is pas echt compleet met goed entertainment. Rederij Stiphout verzorgt graag een themacruise of entertainment voor u. U heeft verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een DJ, orkest of pianospeler? Of wacht dat u van een quiz of een complete salsaworkshop? Het kan allemaal!

Elk feest is hier te vieren

Is een schip in Maastricht de ideale feestlocatie voor uw feest? Dan weet u nu waar u moet zijn! Rederij Stiphout staat voor u klaar. Het maakt trouwens niet uit wat voor feest u te vieren heeft. Van verjaardagsfeest, personeelsfeest tot vrijgezellenfeest; niets is te gek voor deze rederij. Kijk op de website voor meer informatie of reserveer meteen.

https://www.stiphout.nl/