Exclusieve Italiaanse wijn eenvoudig online te bestellen

Online-wijnhuis

Italiaanse wijn bestellen doe je bij De Wijnboetiek! Hier vind je de meest exclusieve wijnen uit diverse streken en van verschillende toonaangevende merken. De wijnen uit hun ruime assortiment hebben ieder een verhaal. De flessen wijn dragen een boodschap met zich mee en laten jou bewust genieten van het moment. De collectie aan wijnen van deze specialist is dan ook met zorg samengesteld door personen met jarenlange ervaring en veel wijnkennis. Je profiteert dan ook van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Wat wil je nog meer?

Een ruime keuze uit verschillende soorten wijn

Wanneer je Italiaanse wijn wilt bestellen bij De Wijnboetiek, heb je de keuze uit verschillende soorten wijn. Ze bieden zowel rode als witte wijn aan, maar ook voor roséwijn kun je bij hen terecht. In hun assortiment vind je diverse bekende en minder bekende wijnmerken. Denk hierbij aan Batzella, Castello di Neive, Montefili, Rizieri en nog veel meer. Daarnaast kun je ook een wijn uitzoeken uit een specifieke Italiaanse streek. Zo bieden ze wijnen aan uit Toscane, Piemonte en Abruzzo. Dit zijn speciale wijngebieden. Wanneer je wijn koopt bij De Wijnboetiek kun je ervan uitgaan dat het bereidingsproces van deze wijn volledig natuurlijk en traditioneel is uitgevoerd. Hier selecteren ze de wijnen zorgvuldig op. Dit betekent dat de druiven met de hand zijn geplukt en er geen smaak- en kleurstoffen of sulfiet aan is toegevoegd. Je geniet zo van pure kwaliteit!

Vraag advies aan deze specialisten

Weet jij al welke Italiaanse wijn je in deze webshop wilt bestellen? Zoek je een specifieke wijnsoort of wil je advies over de verschillende soorten? Neem dan gerust contact op met de specialisten van De Wijnboetiek. Zij vertellen je graag meer! Uiteraard kun je de wijn ook direct online bestellen. Binnen een paar klikken ben je klaar en vervolgens wordt de wijn bij je thuisbezorgd. Bij een bestelling vanaf € 50,- is de verzending ook nog eens gratis. Bekijk snel hun aanbod!