Extra veel smaak aan Picanha vlees

Genieten van extra veel smaak? Dan is de juiste bereiding belangrijk. Gaat u binnenkort voor het eerst Picanha vlees bereiden op de barbecue? Dan kan dit bedrijf u één ding alvast garanderen: het wordt overheerlijk. Ook is het goed om te weten, dat Picanha eenvoudig is om te bereiden. U gaart het op de barbecue of in de oven. Het belangrijkste waar u op moet letten, is de temperatuur. Deze mag niet te hoog zijn. De ideale temperatuur is tussen de 160 en 170 graden Celsius. Om het vlees nóg lekkerder te maken, kerft u het vetkapje diagonaal in het vlees en bestrijkt dit met olijfolie. Dit geeft extra veel smaak aan het vlees. U plaatst de vleeskant boven het vuur en draait het stuk pas om als het bijna klaar is. Bij een kerntemperatuur van 55 graden Celsius is de Picanha klaar. Nog één tip: bestel uw Picanha, Boston Butt, spareribs of andere soorten vlees bij een specialist als Beef&Steak. Hier ontvangt u altijd vlees van de allerbeste kwaliteit. 

Gezellige sparerib-avond met vrienden? Hier bestelt u de lekkerste spareribs!

Bereidt u graag vlees? Picanha vlees is dan dé uitkomst! En als echte liefhebber van spareribs bent u ongetwijfeld regelmatig te vinden in plaatselijke restaurants die onbeperkt spareribs serveren. Gezellig met vrienden de hele avond genieten van spareribs in verschillende smaken. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal.

De Boston Butt, wat is dat eigenlijk precies?

De Boston Butt, wat is dat eigenlijk precies? Deze vleesleverancier weet er alles over. Denkt u bij de naam Boston Butt meteen aan de kont van een varken? Met u zijn er veel anderen mensen die dit beeld hebben. Niets is echter minder waar. Boston Butt is het bovenste deel van de varkensschouder en wordt gesneden met een stukje schouderblad. Waar de naam dan vandaan komt? Een butt, is een houten vaatje dat in Boston werd gebruikt om varkensvlees in te bewaren en vervoeren. Hoewel we het vlees tegenwoordig op andere manieren vers houden, is de naam traditioneel hetzelfde gebleven. Boston Butt is het meest geschikt om pulled pork te maken. Dit vlees mag echt niet ontbreken tijdens uw volgende barbecueavond. Bestel uw Boston Butt én andere soorten vlees zoals spareribs en Picanha bij een online leverancier zoals Beef&Steak.