Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Flügel

Een Flügel shot is een shotje van rode wodka dat word verkocht word in flesjes van 2cl in dozen van 40 of 10 stuks. Flügel is heel populair bij feestjes want het is een drankje dat iedereen wel lekker vindt en ook makkelijk uittedelen is.

Flügel heeft als logo een roze eend dat komt door de roze kleur van de drank en de naam “Flügel”

 

Waarom drinken mensen alcohol?

Alcohol is een psychoactieve stof die de stemming en het gedrag van de drinker verandert. Het wordt geproduceerd door fermentatie van granen, fruit of groenten. Alcohol wordt op veel manieren geconsumeerd, waaronder drinken, eten en inhaleren als damp (bijvoorbeeld als alcoholverdampers).

Mensen drinken om een aantal redenen alcohol: om zich goed te voelen en plezier te hebben; om zich te ontdoen van verveling; om te gaan met stress; om een evenement of gelegenheid te vieren; of gewoon omdat ze het leuk vinden.

Hoeveel alcohol moet je schenken op je feest?

Het plannen van een feest kan stressvol zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een goed feest is er een waar de gasten plezier hebben en voldoende alcohol drinken. Dit artikel geeft je richtlijnen over hoeveel alcohol je moet schenken op je feest.

Het is belangrijk om te weten hoeveel alcohol uw gasten nodig hebben om zich te amuseren. Misschien wilt u meer serveren dan wordt aanbevolen, of minder dan wordt aanbevolen, afhankelijk van het type feest dat u organiseert en de voorkeuren van uw gasten.

Alcohol schenken op je feest is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden. Het gaat niet alleen om hoeveel alcohol je schenkt, maar ook om het soort alcohol.

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten hoeveel alcohol u schenkt op uw feest? Het hangt allemaal af van uw gasten en hun tolerantieniveau. Als organisator is het wel een beetje jouw verantwoordelijkheid om opteletten of mensen niet teveel drinken.

https://www.horecagoedkoop.nl/fl%C3%BCgel-shotjes-doos-40x2cl