Fruitmand bestellen: kies voor de klassieker of een variant met geschenk

Online-wijnhuis

Een fruitmand of fruitbox bestellen om iemand beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken kun je eenvoudig online doen via bijvoorbeeld Topfruit.nl. Je kunt natuurlijk ook iemand om een andere reden willen opfleuren of verrassen met dit gezonde geschenk. Bijvoorbeeld ter ere van de geboorte van een kindje of wanneer een vriend, collega of jouw geliefde iets bijzonders te vieren heeft. Bij Topfruit.nl vind je dan ook diverse fruitmanden, waaraan je eventueel een extra geschenk kunt toevoegen, die je voor verschillende gelegenheden kunt laten bezorgen.

Fruitmand en eventuele extra’s

Via Topfruit.nl heb je online direct inzicht in alle mogelijkheden tot het laten bezorgen van een fruitmand of fruitbox naar wens. Kies je voor de klassieke mand dan is deze gevuld met vers fruit en een gezonde fles Schulp sap. Deze mand komt er in verschillende groottes. Je kunt ook kiezen voor een mand met fruit plus een geschenk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toevoeging van een fles wijn, tijdschriften of lekkere nootjes. Ter ere van de geboorte van een baby kun je een fruitmand laten bezorgen met een leuke knuffelbeer voor een meisje of een jongetje. Verder heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor een gezond geschenk in de vorm van het gebruikelijk fruit maar dan aangevuld met exotische fruit óf je kiest voor een mand vol biologisch fruit.

Bestellen maar

Heb je jouw keuze kunnen maken uit het assortiment aan geschenkmogelijkheden, dan plaats je jouw bestelling eenvoudig online. Je kunt de fruitmand of fruitbox laten bezorgen op een dag naar keuze, van maandag tot en met zaterdag. Daarbij kan in de regel een bestelling al binnen 24 uur bezorgd worden. Voor een bestelling op zaterdag geldt dat het bezorgen van de fruitmand op maandag zal gebeuren. Je maakt jouw fruitmand verder compleet door ervoor te kiezen een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen.

https://topfruit.nl/