Hier kunt u al uw medailles en bekers en andere sportprijzen eenvoudig online bestellen

Het maakt niet uit waar u sportprijzen voor nodig heeft: het is belangrijk dat deze van de beste kwaliteit zijn en een scherpe prijs hebben. Mila Sportprijzen heeft tal van prijzen in alle soorten en maten in het assortiment opgenomen. Deze prijzen, zoals sportbekers, kampioensbekers, rozetten en medailles, kunt u eenvoudig online bestellen. Alle producten worden uit voorraad geleverd. Daarom zijn zij in staat om uw bestelling al binnen twee dagen bij u te bezorgen. Heeft u een grotere bestelling? Dan kan het iets langer duren. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100. Dat is de service die u van een specialist mag verwachten.

Medailles bestellen? Profiteer van een gratis verzending vanaf €100!

Heeft u geen tijd om nieuwe sportprijzen te kopen? Maar heeft u deze wel binnen korte tijd nodig?  Als u kiest voor Mila Sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. Hier kunt u binnen enkele klikken de sportprijzen, zoals medailles, van uw voorkeur online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en wordt doorgaans binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Voor welke sport bent u op zoek naar sportprijzen?

Wat voor sportwedstrijd er ook plaats gaat vinden, hier moeten passende sportprijzen voor zijn. Maar waar kunt u het beste medailles, bekers, rozetten, trofeeën en andere sportprijzen bestellen? In het ruim assortiment bij Mila Sportprijzen natuurlijk, hier vindt u alles wat u nodig heeft! Van hardlopen tot wielrennen en van zwemmen tot voetbal: hier treft u een uiteenlopend assortiment aan prijzen voor iedere sport. Bovendien kunnen de prijzen geheel naar wens worden gepersonaliseerd. Dat houdt in dat de sportbekers en medailles op maat worden gemaakt in de vorm van tekst en dat de sportprijzen voorzien kunnen worden van gravure. Het voordeel? U betaalt niets extra’s!