Online Wijnhuis
Image default
Attracties

In deze indoor speeltuin vlak bij Tilburg is van alles te beleven

De leukste indoor speeltuin in de buurt van Tilburg vindt u bij Kids Wonderland. Dit is een waar speelparadijs voor kinderen, met leuke attracties binnen en buiten. U vindt deze indoor speeltuin in Molenschot, in de buurt van Tilburg, en u heeft er de mogelijkheid om verschillende arrangementen te boeken. Naast de vele activiteiten en attracties, heeft Kids Wonderland ook een uitgebreid horeca-aanbod. Ontdek alle mogelijkheden voor uw kinderen, schoolklas of het kinderfeestje van uw zoon of dochter en koop vandaag nog de tickets voor het komende bezoek! Zo bent u ervan verzekerd dat ieder kind dat u meeneemt in deze speeltuin straks een onvergetelijke tijd beleeft!

Een sfeervolle speeltuin voor ieder kind

Kids Wonderland in Molenschot, in de buurt van Tilburg, is niet zomaar een indoor speeltuin. Ze bieden alle mogelijkheden om ieder kind een leuke tijd te laten ervaren. Het is een avonturenpark met zowel een binnen- als een buitenaccommodatie en kinderen tot en met twaalf jaar beleven hier met verschillende toestellen en attracties de tijd van hun leven. Kids Wonderland is ook een geweldige plek om te bezoeken op de donkere dagen; omdat ze tot 19.00 uur open zijn, genieten de kinderen op die dagen van een sfeervolle verlichting in de indoor speeltuin. Feeërieke lichtjes, heerlijk verse pannenkoeken, warme chocolademelk en nog veel meer; u vindt alles in deze prachtige indoor speeltuin nabij Tilburg!

Perfect voor schoolreisjes en kinderfeestjes

Kids Wonderland is ook de perfecte plek om kinderfeestjes te vieren en schoolreisjes te organiseren. Voor beide gelegenheden biedt deze accommodatie aantrekkelijke arrangementen aan. Zo krijgt de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een eigen tafel. De kinderen genieten van onbeperkt ranja tijdens het feestje en de jarige krijgt zelfs een cadeautje mee naar huis! Organiseert u een schoolreisje? Dan kunnen de auto’s en bussen gratis geparkeerd worden op het terrein en de begeleiders mogen gratis naar binnen.

https://www.kidswonderland.nl/