Kamperen middenin de bossen op een natuurcamping op de Veluwe

Bij ene camping denken veel mensen aan het overnachten in een tent, camper of caravan, maar wist je dat het ook een stuk origineler kan dan dat? Wat dacht je van een orignele Yurt? Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit uw Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Ga gezellig kamperen bij Camping het Vossenhol. Bij deze natuurcamping op de Veluwe overnacht je precies zoals jij dat wilt. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Het plannen van de vakantie is voor sommige mensen een drom, maar sommige mensen ook pure ellende, maar als je Camping het Vossenhol hebt gevonden, wil je niet meer verder zoeken. Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.