Kies uit tientallen spannende en leuke attracties in de speeltuin in Brabant

Bij je bezoek aan speeltuin Billybird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant, kan je kiezen uit veel leuke en avontuurlijke attracties. Zo leven jij en je familie je uit in de buitenspeeltuin, waar je een kinderkermis, een klimberg, een achtbaan en nog veel meer vindt. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

Zorgeloos spelen in de speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen

Dankzij de verschillende faciliteiten, beleef jij een veilig en zorgeloze dag wanneer je gaat spelen in een speeltuin in Brabant! Er is onder andere een veilige, bewaakte parkeerplaats voor auto’s, fietsen en bussen. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit!

Speel binnen en buiten in deze speeltuin in Brabant

Wilt u dit weekend een uitstapje maken, maar is het Nederlandse weer te wisselvallig? Kies dan voor een bezoek aan een speeltuin in Brabant. Hier is van alles te doen, ook als het regent. Kies daarom voor speeltuin BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. De grote buitenspeeltuin is uniek, dankzij de enorme recreatieplas en het mooie strand waar je fijn kan spelen. Ook binnen vermaak je je hele dag met uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Kom jij binnenkort ook langs? Billybird Park Hemelrijk is eenvoudig en snel te bereiken.