Kies voor een op maat gemaakt kappers kassa programma

Zoekt u nog een kappers kassa programma voor uw onderneming? Kies dan voor Tanworld, hét kassasysteem voor de kapper. Dit is een programma waarmee u alles kunt regelen van administratie tot afsprakenboek. De hard- en software wordt op locatie geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het kassasysteem kan afgestemd worden op uw wensen als kapper. Ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling van uw kapsalon en kunt u het kappers kassa programma flink uitbreiden.  Zo kunt u een interactief klantenscherm, klantenpassen, cadeaubonnen en een reclamescherm creëren.

Breid uw kappers kassa programma uit met een speciale agenda module

Kies voor een kassasysteem met een toetsenbord als u uw bedrijf een digitale boost wilt geven. Zo gebruik u eenvoudig een onlinesysteem om uw afspraken bij te houden. Heeft u nog een papieren agenda? Dat is verleden tijd, wanneer u kiest voor een totaalsysteem voor uw kassa, agenda, administratie en marketingtools. Tanworld is zo’n totaalsysteem en is een kassasysteem voor u als kapper, schoonheidsspecialiste of zonnebankhouder. Het kappers kassa programma kunt u koppelen aan een speciale agenda. In deze agenda heeft u al uw afspraken, notities, herinneringen en uren in één compleet overzicht. Ook vindt u in dit overzicht de vakantiedagen, uren van de medewerkers en u kunt het gebruiken op tablets. U vergeet dus geen enkele afspraak meer met het kappers kassa programma van Tanworld!

Snel en gemakkelijk uw marketingtools beheren in een speciaal kassasysteem voor u als kapper

Met het kassa programma, genaamd Tanworld, beheert u eenvoudig marketingtools die lastig of tijdrovend voor u kunnen zijn. Ga daarom voor dit kappers kassa programma en maak het uzelf gemakkelijk. Met het kassa systeem voor een kapper van Tanworld kan dit. U kunt met de speciale marketingtools module sms- en emailberichten versturen. Maar ook afspraakbevestigingen, – herinneringen, verjaardagsmailtjes, nieuwsbrieven, enquêtes en welkomstberichten verzenden. Alles doet u dus met dit ene kappers kassa programma, dat wilt u toch ook?! Maak eenvoudig een afspraak en wij komen het kassasysteem voor een kapper bij u op locatie installeren. Het systeem is altijd uit voorraad leverbaar en u betaalt een vaste prijs per maand. Eenvoudig de marketingtools beheren en makkelijk afrekenen doet u met een kappers kassa programma!