Online Wijnhuis
Eten en drinken

Kom voor uw lunch of diner naar dit gezellige restaurant bij Alblasserdam

Restaurant De Krom vlakbij Alblasserdam is een zeer gezellig restaurant waar iedereen lekker kan eten. Het is een prima à la carte-restaurant met veel seizoensproducten op de kaart, maar biedt voor groepen tevens menu’s aan. Voor ieder wat wils dus, want ook vegetariërs kunnen hier uitstekend terecht. Het restaurant heeft een rijke historie. Zo zijn ze in 1861 al het begonnen als café en daarna uitgegroeid tot restaurant. Bovendien ligt het prachtig aan het riviertje de Alblas. Restaurant De Krom bij Alblasserdam is een uitstekende keuze voor een heerlijke lunch of diner.

Profiteer van de professionaliteit en gastvrijheid

Dit mooie restaurant in de buurt van Alblasserdam wordt geleid door een eigenaar en chef-kok met liefde en passie voor hun vak. De hele crew doet er alles aan om de gasten zich onmiddellijk thuis te laten voelen en te laten genieten van de gerechten, de gastvrijheid, sfeer en service. Zowel in de brasserie als op het terras. Of u nu gezellig met z’n tweeën wilt komen dineren, met een groep vrienden of een bedrijfsborrel wilt organiseren: Restaurant de Krom vlakbij Alblasserdam is voor elke gelegenheid geschikt. Het heeft een aparte zaal met eigen opgang, toiletgroep en bar voor uw evenement en beschikt over een grote, gratis parkeerplaats. Neem een kijkje op de website voor een impressie of neem contact op per telefoon of per e-mail voor meer informatie.

Voor lunch en diner

In restaurant De Krom bij Alblasserdam kunt u terecht voor zowel lunch als diner. Voor beide gelegenheden is er een menukaart met een ruime keuze op basis van vlees, vis of pasta. Bent u vegetariër? Geen probleem, ook dan is er genoeg te kiezen bij dit à la carte-restaurant. Heeft u een allergie of andere dieetwensen? Meld dit dan van tevoren. Er wordt dan uiteraard rekening gehouden met uw wensen. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het personeel.