Maak jouw dag met collega’s compleet met workshops in Nijmegen

DoeNijmegen is een bedrijf waar je de leuke en originele activiteiten regelt voor vrienden, familie en collega’s. Zo is de smartphone game een van de verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.

Verschillende arrangementen met workshops voor een onvergetelijke dag met vrienden of collega’s

Ga jij graag een dag op pad met je vrienden of familie en wil je ze verassen met een leuke én originele activiteit in Nijmegen? Bekijk dan het ruime aanbod activiteiten en workshops van DoeNijmegen in Nijmegen. Deze organisatie biedt ook verschillende arrangementen aan, waarin twee activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room combineren met een 3 gangendiner. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf verschillende activiteiten samen te voegen tot een onvergetelijke dag. Per activiteit staat de duur en de kostprijs per persoon aangegeven. Afhankelijk van het seizoen kies je uit activiteiten voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse avondactiviteiten.

Unieke workshops en uitjes voor de hele familie in Nijmegen

Doe jij graag originele en leuke activiteiten met je vrienden of familie? Bij DoeNijmegen vind je een groot aanbod aan diverse workshops en uitjes voor grote groepen. Wat ga jij binnenkort doen in Nijmegen? Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.