Ook thuis genieten van wat dit restaurant nabij Gilze te bieden heeft

Online-wijnhuis

Lekker uit eten bij een restaurant in de buurt van Gilze doet u natuurlijk bij De Drie Linden in Molenschot. Al meer dan 130 jaar zijn zij gespecialiseerd in het serveren van overheerlijke gerechten, het organiseren van feesten en het verzorgen van catering. Helaas is het door de huidige situatie niet mogelijk om in de tuin van dit restaurant te genieten van het lekkere weer en de overheerlijke gerechten die de chef serveert. Maar wist u dat u nu ook thuis kunt genieten van al het lekkers dat De Drie Linden te bieden heeft? Op die manier steunt u de horeca én geniet u thuis van de vertrouwde smaken. Lees snel verder en ontdek hoe u thuis in de regio Breda geniet van een heerlijk diner!

Bourgondisch genieten dankzij een heerlijk keuzemenu

Om er toch een beetje uit te zijn, kunt u bij het restaurant De Drie Linden in Molenschot, nabij Gilze en Breda, in de weekenden een keuzemenu bestellen. Het menu verandert eens in de zoveel tijd, dus genoeg redenen om ook nog eens vaker terug te keren. Ga bijvoorbeeld als voorgerecht voor een heerlijke zalmbonbon of een traditionele carpaccio. Wilt u een tussengerecht? Geniet dan van een tomatencrèmesoep of de beroemde gamba’s De Drie Linden. De hoofdgerechten zijn ook om te smullen; van Gelderse hoen tot asperges en kalfssukade. Zo is er voor ieder wat wils! Het dessert is een verrassing van de chef, maar is ongetwijfeld lekker om het diner af te sluiten.

Leverdagen op vrijdag, zaterdag en zondag

U tovert in een handomdraai een restaurantwaardig driegangen- of viergangenmenu op tafel met de gerechten van dit restaurant in de buurt van Gilze. De koude voorgerechten en desserts worden op een bord gepresenteerd en de warme gerechten worden in kookzakken en disposable geleverd om zelf op te warmen. Zie u dit wel zitten? Bestel voor donderdag (voor vrijdagavond) of vrijdag (voor het weekend) door te bellen of te mailen naar het restaurant De Drie Linden. De leverdagen zijn op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00u en 18.00u. Alvast smakelijk eten!

https://3linden.nl/