Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Plan een gezellige High Wine, High Tea of High Beer

Plan een gezellige High Wine, High Tea of High Beer

Heb jij binnenkort afgesproken met vrienden, familie of collega’s en willen jullie wat leuks doen? Plan dan een High Wine, High Tea of High Beer in! Het is de ideale manier om samen te genieten van verschillende drankjes of hapjes. Of je nu voorkeur hebt voor wijn, thee of bier, je hebt altijd genoeg keuze. Combineer het met een gezellige dagje weg. Na een dag vol activiteiten kan je gaan genieten van hapjes en drankjes. Je proeft niet alleen de lekkere theesmaken, wijntjes en biertjes, het is ook nog eens een echte beleving.

Wijn, thee of bier

Het idee van een High Wine, High Tea en High Beer lijkt op elkaar. De grootste verschillen is het drinken. De High Wine en de High Beer lijken qua hapjes op elkaar. Een High Tea heeft ook nog verschillende zoete hapjes. Een High Wine, High Tea of High Beer is altijd leuk om te doen. Ga lekker met de meiden of met je maten een leuke stad bezoeken en sluit de dag af wijn of bier in combinatie met lekkere hapjes. Drink je geen alcohol en ben je gek op zoetigheid? Dan is een High Tea een goede optie. Kies een High Tea locatie bij jou in de buurt en geniet van verschillende theetjes en hapjes. 

Lekkere hapjes

Ben je benieuwd geworden welke lekkere hapjes je krijgt? De High Tea bestaat uit hartige en zoete hapjes. Bij zoete hapjes kan je denken aan macarons, scones, mini muffins, cupcakes, cakejes en taartjes. De hartige hapjes die vaak geserveerd worden zijn sandwiches, quiche en bladerdeeghapjes. De High Beer en High Wine lijken qua hapjes op elkaar. Vaak krijg je een borrelplank met verschillende kazen, worstjes en olijven. Ook krijg je vaak noten, brood met dips en warme hapjes als bitterballen of kippenpootjes. Echter verschilt dit wel per locatie, gelukkig heb je genoeg keuze. Wil jij dus wat leuks doen met je vrienden? Bekijk dan eens de High Beer locaties en kies de plek die het meest bij jullie past.

High gelegenheden

Een High Wine, High Tea of High Beer kan je natuurlijk doen wanneer je wil. Maar het is ook een super leuke manier om iets te vieren. Bij feestelijke momenten kan je denken aan een vrijgezellendag, jubileum, verjaardag maar ook Kerst of de nieuwjaarsborrel. Het gaat niet alleen om het proeven van heerlijke drankjes en hapjes, maar ook om gezellig een moment met je dierbare of vrienden te zijn. Het is dus ook een geweldige ervaring. Ben je enthousiast geworden en wil je graag iemand verrassen met een High Wine, High Tea of High Beer? Geef hem of haar dan een leuke High cadeaubon en kies samen een locatie uit.