Online Wijnhuis
Image default
Winkelen

Restaurants in Geel: verken de stad en je smaakpapillen!

Geel is een prachtige stad met een hele waaier aan bezienswaardigheden. Of je nu rustig op het plein wil gaan zitten genieten, in de vele winkels wil struinen of een pub-crawl wil organiseren, Geel biedt het allemaal. Maar elke mooie dag of avond moet uiteraard ook culinair gevuld worden. Daarom vind je in Geel tal van restaurants, die je laten genieten van lekkere maaltijden en heerlijke drankjes.

Klassiekers in Geel

Zin om erop uit te gaan in Geel? Tripadvisor raadt je dan aan om bij het Koninklijk Park wat uit te rusten met een lekkere lunch, bijvoorbeeld bij het café-restaurant ‘T Hof van Geel. Ben je more of a dinner type? Ga dan zeker naar restaurant de Oude Beurs, waar je kan genieten van traditionele gerechten uit Geel, zoals heerlijke stoverij.

Aziatische invloeden

Asian style? Geen probleem! Geel kent tal van Aziatische restaurants. Proef er van de heerlijke sushigerechten bij Sumo Sushi, koel af met een ijsje bij ijscosy, Thai of Vietnamees bij All Seasons of lekker eten bij Mr.Cong. Er is voor elk wat wils!

Voor de pure gourmets!

Voor de pure gourmets heeft Geel ook wat in petto. Zo vind je er tal van Michelin-restaurants. De meest bekende hier is ‘De Pastorij’, waar chef Bart gaat voor zowel klassieke als moderne Franse gerechten. Ook heeft Geel ‘T Heuvelland, waar Pierre een keuken vol seizoensinvloeden serveert. Zowel De Pastorij als ‘T Heuvelland staan bekend om de prachtige interieurs en de top-service.

Wijn en andere dranken

Naast de prachtige maaltijden, heeft Geel ook wat in petto voor de wijn- en bierliefhebbers. Kijk je bijvoorbeeld eens bij Hof ten Bosch, waar je perfect kan aperitieven. Hier kleed je je borrel af met heerlijke wijn of een fris biertje. Voor een heerlijk glas wijn zit je ook goed bij restaurant de Oude Beurs, waar je kan genieten van een speciale wijnkaart.

Sluit af met wat koffie

Tot slot: heb je nog wat extra energie over? Dan is het tijd om af te sluiten met een lekker kopje koffie. Kan je ook online reservations maken als je de drukte wil vermijden? Kijk eens naar onze lijst met Restaurants in Geel en plan je avondje uit!

Conclusie

Geel is vol met restaurants waar je kan genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Of je nu gaat voor klassiekers, Aziatische invloeden, wijn of koffie – Geel heeft de beste restaurants voor elke culinaire avonturier.

.