Speel GPS spellen met je collega’s in de mooiste Europese steden

Bedrijfsuitjes hoor je niet snel te vergeten. Iedereen is een dagje weg van zijn werkplek en heeft er veel zin in. Bij Wave Citygames kun je in veel grote steden GPS spellen spelen. Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kan spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend!

Organiseer je GPS spel bij een bedrijf met veel ervaring

Als jij het bedrijfs- of groepsuitje moet regelen komt er heel wat op je af. Je kunt alles zelf doen, of de hulp inschakelen van professionals. Veel mensen verwachten een onvergetelijke dag. Kies daarom alleen voor een bedrijf dat de juiste ervaring heeft. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

Ga de uitdaging aan tijdens GPS spel ‘City Challenge’

Tijdens een eigentijds en mobiel GPS spel leer je heel snel je teamgenoten en een nieuwe stad kennen. Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.