Uit eten en stappen in Nijmegen om het weekend in te luiden op vrijdag en zaterdag

Kom jij weleens in het bruisende centrum van Nijmegen? Ben je wel eens binnen geweest bij Toon? Dit is een podium, café en restaurant. Dit is zeker een aanrader, vooral wanneer jij het ook leuk vindt om na het eten te gaan stappen. Bij Toon kun je namelijk tot 22:00 uur de lekkerste gerechten bestellen. Als je dan wat langer blijft hangen, rol je zo het gezellige stapleven in! Daarna schuiven we namelijk alle stoelen en tafels aan de kant, zodat er een ruime dansvloer voor jou en je vrienden ontstaat. Voordeel van het restaurant is dat je vaak onder het eten al geniet van de leukste livemuziek. Zo word jij tijdens het uit eten gaan in Nijmegen alvast voorbereid op de gezellige avond die gaat komen. Uit eten bij Toon in Nijmegen.

Combineer je dagje shoppen met uit eten gaan in Nijmegen

De binnenstad van Nijmegen heeft een rijke historie, maar staat nu vooral bekend als shopepicentrum. Het is zeer begrijpelijk dat je hier een dagje shoppen plant. Maak er een complete dag van en kies ervoor om ’s avonds ook uit eten te gaan in Nijmegen. Dat is namelijk de perfecte manier om jouw gezellige dag leuk af te sluiten. Ben je niet zo bekend in Nijmegen? Dan is het natuurlijk fijn wanneer je getipt wordt over een leuke eetgelegenheid. Toon, restaurant, podium en café in Nijmegen, is dé perfecte plek om uit eten te gaan. Niet alleen is er een zeer ruime menukaart waarvan je de gerechten tot 22:00 uur (!) kunt bestellen, ook is er vaak livemuziek en profiteer je van optimale gastvrijheid.

Vlees, vis én vegetarisch: uit eten in Nijmegen biedt voor ieder wat wils

Wil je graag een lekker diner nuttigen en zoek je een plek om uit eten te gaan in Nijmegen? Kies voor een plek die vele mogelijkheden biedt. Omdat je graag wil kiezen uit verschillende gerechten van een ruime kaart? Omdat je gezellig wil zitten? En omdat je netjes en vriendelijk bediend wil worden? Dan is Toon een uitstekende plek om te vertoeven. De kaart van deze specialist biedt zowel vlees- als visgerechten en ook voor vegetariërs is er genoeg te kiezen. Of je nu zin hebt in een heerlijke soep, een fijne salade, een lekkere pizza, een Amerikaanse burger of als je een echte zoetekauw bent en je gaat voor een uitgebreid dessert: wanneer je uit eten gaat in Nijmegen kan het allemaal.