Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Sommige honden zijn tot wel 3 maal actiever dan honden die altijd binnen zitten? Zij moeten de goede voeding krijgen. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïnen, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond krijgt een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook geschikt zijn voor de gevoelige maag.

Hubertus Gold Premium is geschikt voor honden van 10 maanden oud

Een hond van 10 maanden of ouder is een volwassen hond. De voeding moet dan aangepast worden op hun behoeften. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. En dat allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Kies uit vier productgroepen van Hubertus Gold

Uw trouwe viervoeter moet natuurlijk alles binnen krijgen wat hij nodig heeft. Dit is belangrijk in alle fasen van het leven van uw hond. Zo kunt u lang genieten van het gezelschap van uw hond. Kies daarom voor de producten van Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!