Wat u aan uw fiets heeft hangen? Uw vrienden! Tijdens een dagje uit in Arnhem met de groepsfiets!

Want bij de verkoop en verhuur van funfietsen bij Bike4fun kiest u voor een groepsfiets, met overkapping én tap! Doen! Bike4Fun heeft diverse groepsfietsen die u huurt of koopt. De fietsen zijn lichtgewicht, toegestaan op de openbare weg en echte eyecatchers door de vrolijke kleuren. Daarnaast biedt de groepsfiets elektrische ondersteuning, waardoor u relaxed een dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem ervaart. Combineer de groepsfiets met (non)alcoholische dranken, een barbecue en activiteiten zoals zaklopen en u bent ervan gegarandeerd dat iedereen een geweldige tijd heeft. Van fietsen voor 9 personen tot aan fietsen voor 20 personen; hoe groot is uw gezelschap?

Kies uit diverse fietsen zodra u een dagje uit gaat in Arnhem

Een dagje uit in Arnhem, waar spreekt u dan af? De auto is vrij prijzig vanwege het parkeergeld en het is in de smalle straten van het centrum nou niet echt makkelijk om met de auto te rijden. Daarvoor heeft Bike4Fun dé oplossing. U heeft namelijk de keuze uit verschillende groepsfietsen. Doordat de fietsen geaccepteerd worden op de openbare weg is deze activiteit bij uitstek geschikt om een stad zoals Arnhem te verkennen. De fietsen variëren in modellen, geschikt voor 9, 13, 17 en 20 personen. De groepsfietsen zijn allen te huren met een bestuurder. Wilt u optionele activiteiten erbij huren zoals zaklopen en steltlopen? Het team van Bike4Fun biedt u een persoonlijk advies om het dagje uit in Arnhem voor u zo leuk mogelijk te maken.

Ga voor een geslaagd dagje uit in Arnhem door een groepsfiets te kopen

Een groepsfiets kopen, dat is natuurlijk de meest Nederlandse manier om een stad te gaan verkennen. Het is een fiets, én het is hartstikke gezellig! Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.