Wat zijn uw wensen als u een springkasteel gaat huren?

Bent u op zoek naar een specialist in springkastelen? Maar zoekt u daarnaast ook tenten voor feestjes? En popcornmachines? Dan gaat u naar een ervaren fabrikant. Of misschien zoekt u een grimeuse die kinderen kan omtoveren tot wilde dieren, prachtige prinsesjes of stoere cowboys? Deze kunt u ook inhuren bij Springrid. Zij zijn van alle markten thuis. Daarnaast kunt u skydancers huren die uw evenement, zoals een opening van een winkelpand, gegarandeerd in de kijker zet. Naast het huren van een springkasteel kunt u bij professionele feesttenten, stertenten, tafels en barkrukken huren of kopen. Al deze attracties maken iedere gelegenheid compleet.

Zelf ophalen en opblazen is eenvoudig als u een springkasteel gaat huren

Organiseert u elk jaar een groots sportevenement voor kinderen? Of wilt u binnenkort een geslaagd kinderfeestje voor uw zoon of dochter organiseren? Dan zorgt een uniek springkasteel voor veel vertier. Bij Springrid kunt u een springkasteel huren of kopen dat gegarandeerd aan uw wensen voldoet. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u het springkasteel zelf ophalen en plaatsen. Of dit moeilijk is? Helemaal niet! Bij het afhalen krijgt u enkele instructies en ontvangt u een gebruikshandleiding. Bovendien krijgt u alles mee wat u nodig heeft: van grondzeilen tot een blower en van een steekwagen tot verankeringsmateriaal. Hierna kunt u eenvoudig het springkasteel opbouwen en afbreken.

Springkasteel huren: kies voor specialist die waarde hecht aan design

U verrast uw kinderen gegarandeerd met een prachtig springkasteel. Springrid biedt diverse mogelijkheden op dit gebied aan. Ideaal als u een leuk feest organiseert. Hier kunt u namelijk een uniek springkasteel huren of kopen waar veel waarde is gehecht aan het design en uitstraling. Ieder springkasteel wordt nauwkeurig vormgegeven en gekeurd door de doelgroep. Een springkussen moet immers over een ‘wauw-effect’ beschikken. Na goedkeuring start de productie van een springkasteel waarna u het kunt huren voor een feestje. Verwacht u veelvuldig gebruik te maken van een springkasteel? Dan kan het op den duur voordeliger zijn wanneer u een springkasteel gaat kopen.