Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Bak uw eigen brood met koolhydraatarm meel

Volgt u een koolhydraatarm dieet, dan vermijdt u waarschijnlijk veel producten met een hoog koolhydraatgehalte, zoals brood, pasta, rijst en diverse bakproducten. Zonde, want veel van deze voedingsproducten kunnen gewoon een onderdeel van uw dagelijks dieet blijven, op de voorwaarde dat er koolhydraatarm meel wordt gebruikt tijdens het productieproces van het levensmiddel. Echter, niet alle bakkerijen en supermarkten bieden deze producten aan. Het zelf bakken van uw koolhydraatarme brood, biedt daarom uitkomst in uw situatie. Met de juiste ingrediënten smult u binnenkort op een gezonde, verantwoorde wijze van uw bakproducten!

Uw eigen brood bakken: eenvoudig én verantwoord

Zelfbroodbakken is een bedrijf dat beschikt over een ruim assortiment aan diverse soorten koolhydraatarm meel. Van amandelmeel tot meel voor slankie brood: bij deze broodspecialist bestelt u kwalitatief hoogwaardig meel waarmee u zelf de lekkerste bakproducten in elkaar knutselt. Het molenaarsbedrijf in Boxtel staat al sinds 1921 bekend om de traditionele werkwijzen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Producten van de bovenste plank: dat kunt u verwachten. De specialisten van Zelfbroodbakken beschikken over uitgebreide kennis over de ingrediënten en weten precies wat er nodig is om brood en andere bakproducten van de beste kwaliteit te produceren, die eveneens een positief effect hebben op de gezondheid.

Start met het bakken van uw eigen brood

Wilt u graag koolhydraatarm meel aanschaffen en starten met het bakken van uw eigen brood? Volgt u een koolhydraatarm dieet, dan is dit namelijk dé oplossing om op een gezonde en lekkere manier te genieten van meelproducten. Heeft u vragen over de producten die u vindt in het assortiment van Zelfbroodbakken? Wilt u bijvoorbeeld meer informatie inwinnen omtrent een bepaald ingrediënt? Of wilt u graag experimenteren met diverse recepten? Het familiebedrijf staat klaar om uw vragen te beantwoorden en voorziet u graag van deskundig (bak)advies. Neem contact op met de medewerkers voor meer informatie!   

https://www.zelfbroodbakken.nl/