Online Wijnhuis
Image default
Hobby en vrije tijd

Dankzij Angelus leerverf creëer je unieke en originele sneakers

Draag jij het liefst unieke schoenen en laat je jezelf zien door middel van de kleding die je draagt? Met Angelus leerverf geef jij je sneakers die look die je zelf in gedachte hebt en zorg je voor unieke schoenen die niemand anders heeft. Bij Customs by BB heb je de keuze uit een ruim assortiment leerverf waarmee je jezelf helemaal kunt uitleven op je schoenen.

Leef je uit en geef je kleding een unieke look

Je kunt Angelus leerverf gebruiken voor verschillende soorten leer. Dit kunnen je schoenen zijn, maar ook tassen, jacks en andere accessoires. Het is ook mogelijk om je kleding te voorzien met je eigen creatie. Hiervoor kun je gebruikmaken van verschillende toevoegingen waarna je de Angelus leerverf kunt gebruiken voor stof en plastic. Je kiest eenvoudig jouw favoriete kleuren en beschildert jouw kledingstuk met je eigen unieke creatie. Ga met klassiek rood, zwart of metallic kleuren aan de slag.

Een workshop volgen voor diverse tips

Op de website van Customs by BB geven ze diverse tips over hoe je moet beginnen en hoe je het goed aanpakt. Zij bieden ook speciale workshops aan waarin je leert hoe je moet customizen. Ideaal als je pas net gaat beginnen, maar ook als je het al een paar keer hebt gedaan, maar nog wel wat tips kunt gebruiken. Ze leren je hoe je kleuren kunt mengen of een vinyl art toy kunt maken.

Start met het creëren van je eigen sneakers

Lijkt het jou wel wat om je eigen sneakers te customizen? Het bestellen van Angelus leerverf doe je bij dit bedrijf heel eenvoudig en snel. Als je het voor de eerste keer gaat doen, kun je een starterspakket kopen waar alles in zit wat je nodig hebt voor het creëren van je eigen, unieke sneakers of kleding. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt.

https://www.customsbybb.com/