Online Wijnhuis
Eten en drinken

Catering in Nijmegen voor buitenfeesten

Zoekt u naar catering in de regio Nijmegen voor een evenement buiten of wilt u een kookcursus volgen? Uit Koken zorgt ervoor dat u bent voorzien van heerlijk eten en drinken. Of het nu langzaam weer warmer begint te worden, midden in juli is of de nazomer voor de deur staat; gezelligheid buiten is altijd een feest. Lekker met vrienden en familie in de tuin genieten bijvoorbeeld, of op een speciale locatie tijdens een dagje uit. Of u nu gaat voor gezellig praten, spelletjes doen of iets anders; goed eten en drinken is belangrijk. Uit Koken regelt voor u precies wat u op tafel wilt. Het bedrijf voor catering in Nijmegen en omstreken maakt graag uw wensen waar, ook voor bedrijfsevenementen.

Geniet van een uitgebreide barbecue met diverse vleessoorten

Bent u met een groot gezelschap en heeft u zin om lekker te grillen? Uit Koken catering Nijmegen verzorgt naast een kookcursus ook uitgebreide barbecues, met een heerlijke variatie aan vlees. U geeft het aantal personen op dat aanwezig zal zijn. vervolgens worden gasbarbecue, servies en eten voor u geregeld. Natuurlijk horen naast vlees lekkere toebehoren ook bij het feestmaal en geniet u ook van salade, stokbrood en sausjes. Voor studenten is er de speciale studentenbarbecue. Ideaal voor een feestje met de vereniging of vriendengroep. Met mooi weer is het fijn grillen en daarvoor hoeft u niet zelf naar de supermarkt.

Heerlijk tafelen met vlees, vis en vegetarische hapjes

Wie houdt er niet van een uitgebreid buffet? Met een tafel met hapjes zit u altijd goed. Voor ieder wat wils en ieder kan pakken wanneer hij wilt. Uit Koken catering Nijmegen heeft een menu met diverse hapjes en tapas, per stuk te bestellen en daarom gemakkelijk te variëren. Er zitten warme en koude hapjes bij met vlees of vis en vegetarische hapjes. Maar als u zelf iets bedenkt wat niet op de lijst staat kan dat in overleg ook. Ook broodjes, soep of salade kunnen aan het buffet worden toegevoegd. Zo creëert u een tafel vol lekkers waar er voor iedereen wel wat wils tussen zit. En als u nog op zoek bent naar een plek voor een kookcursus in Nijmegen, kunt u ook bij Uit Koken terecht.