Online Wijnhuis
Horeca

Een barkoelkast kopen? Hier rekening mee houden!

Een kwalitatieve barkoelkast mag natuurlijk in geen enkele horecazaak ontbreken. Het spreekt dan ook voor zich dat je niet graag lauwe of warme drankjes aan je gasten zal willen serveren. Het kopen van een bepaalde barkoelkast lijkt op het eerste zicht weinig voeten in de aarde te hebben, maar vergis je niet. Er zijn op de markt heel wat verschillende modellen terug te vinden en bovendien zijn er wel degelijk enkele belangrijke aandachtspunten om bij stil te blijven staan. In ieder geval, ben jij ook van plan om een (nieuwe) barkoelkast te kopen voor in jouw horecazaak? In dat geval is het altijd de moeite waard om even grondig stil te blijven staan bij de hieronder terug te vinden informatie!

            Is de AntiBacteria techniek noodzakelijk?

Bij het bekijken van het aanbod met (bar)koelkasten op de markt zal je meteen kunnen vaststellen dat de ‘AntiBacteria’ techniek overal van zich laat horen. Heel wat koelkasten zijn tegenwoordig uitgerust met deze techniek omdat die er in slaagt om zowel bacteriën als schimmels het hoofd te bieden. Deze werking wordt gerealiseerd door aan de binnenzijde van de barkoelkast gebruik te maken van een zilververbinding. Van bacteriën en schimmels is namelijk bekend dat ze niet goed kunnen groeien op zilveren oppervlaktes. Dit zorgt ervoor dat mogelijke ongewenste indringers in jouw barkoelkast in geen tijd onschadelijk kunnen worden gemaakt. Deze techniek is dan ook zeker en vast jouw aandacht waard.

            De energieklasse van je barkoelkast

Omdat een barkoelkast uiteraard de klok rond moet draaien (of toch zo goed als) spreekt het voor zich dat er ook moet worden gekeken naar de energieklasse waarover ze beschikt. Elke koelkast verbruikt een niet onaanzienlijke hoeveelheid energie en daar vormt een barkoelkast geen uitzondering op, integendeel. Ook deze koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende energieklasses. Deze variëren van G tot en met A. In de praktijk is het echter zo dat er nauwelijks nog barkoelkasten bestaan die over een slechtere energieklasse dan B beschikken. Omwille van deze reden werd ervoor gekozen om binnen de A energieklasse te werken met gradaties. Denk hierbij aan A+, A++ en A+++. In ieder geval, het aanschaffen van een energiezuinige barkoelkast is in de praktijk altijd de moeite meer dan waard.

            Hou ook rekening met het geluidsniveau!

In het bijzonder binnen een horeca-omgeving spreekt het voor zich dat het altijd belangrijk is om gebruik te maken van een barkoelkast welke niet teveel lawaai maakt. Dit is iets wat erg vaak over het hoofd wordt gezien. Toch is dit zeker en vast erg belangrijk. In een bar of café nemen mensen bijvoorbeeld vaak plaats aan de bar zelf waar zich ook de barkoelkast bevindt. Wanneer deze teveel geluid produceert kan dat behoorlijk storend zijn tijdens een gesprek. Het gebeurt niet zelden dat mensen hierop afknappen en uiteindelijk de volgende keer een andere zaak gaan opzoeken. Ook voor de mensen die achter de bar werken kan een luidruchtige barkoelkast behoorlijk vervelend zijn. Het mag dan ook duidelijk zijn, sta bij het kopen van een nieuwe barkoelkast zeker en vast ook altijd stil bij het geluidsniveau dat ze produceert!

Voor een barkoelkast of barkoeling kijk je hier.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl