Online Wijnhuis
Aanbiedingen

Catering van Restaurant Maydanoz Amsterdam

Onze buurt viert ieder jaar een groot feest. Gewoon om te vieren dat we zo blij zijn met elkaar. Andere jaren staken we de barbecue aan, maar dit keer hadden we daar geen zin in. We wilden liever wat lekkers laten bezorgen. En dan hebben we het niet over een vette hap, maar over echt culinair eten. Na een zoektocht in Google zijn we geëindigd bij Restaurant Maydanoz in Amsterdam. Daar hebben we heerlijke gerechten besteld. Uit de Griekse, de Libanese en Turkse keuken. Nom nom nom!

Heerlijk eten op locatie

Op de website zagen we dat u bij dit restaurant niet alleen kunt voor catering voor het avondeten. Ook catering voor lunch, borrels en recepties is mogelijk. Super handig om te weten voor wanneer we weer een keer catering nodig hebben. We bestelden een paar dagen van tevoren, zodat we zeker wisten dat het allemaal goed zou komen. De medewerkers hebben een selectie van gerechten voor ons gemaakt. Er was echt voor ieders wat wils!

Voor ieder wat wils

Heerlijke gerechten van de grill, of veel gerechten met groente voor de vegetariërs onder ons. Doordat het eten compleet verzorgd was, hoefden we alleen nog maar te genieten van het eten en van ons gezelschap. Heerlijke mezzes (tapas) onder het genot van een heerlijk drankje en spelende kinderen. Het was ook nog eens heerlijk weer. Wie wil dat nou niet!? We hebben het onwijs naar onze zin gehad tijdens het buurtfeest. En dat kwam uiteraard mede door het eten.

Enorm genoten

Het was een groot succes. Het buurtfeest was weer geslaagd, meer dan dat zelfs. Heel veel mensen hebben mij gevraagd waar het heerlijke eten vandaan kwam. Nou, dat heb ik besteld bij Restaurant Maydanoz in Amsterdam. Ik zou er zo weer eten bestellen voor een speciale gelegenheid als deze. Misschien gaan we er aankomende Kerst wel een hapje eten. Geen catering, maar echt in het restaurant. Dat zal de rest van mijn gezin vast ook heel gezellig vinden. Ik ga meteen reserveren. Fijne dag!