Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Creëer thuis de lekkerste gerechten met tonijn in blik

Bent u een groot liefhebber van vis? En experimenteert u graag met diverse visgerechten? Met de tonijn in blik van Deepblue maakt u iedere maaltijd af. Of u nu een heerlijke risotto met gegrilde groenten klaarmaakt of kiest voor een zomers broodje met frisse ingrediënten: een stukje tonijn is een waardevolle toevoeging aan ieder gerecht. Vis zit bomvol met omega 3 vetzuren en vele verschillende mineralen en vitamines. Eet u ongeveer twee keer in de week een stukje vis? Dan verkleint u onder meer het risico op hart- en vaatziekten én wordt de ontwikkeling van uw hersenen gestimuleerd. U ziet het: het toevoegen van vis aan uw dieet, neemt vele voordelen met zich mee.

Een gezond én lekker visproduct

Wellicht denkt u wel: tonijn in blik is toch helemaal niet vers en gezond? Deepblue bewijst het tegendeel. Het visproduct behoudt namelijk zijn smaak én voedingswaarde. De tonijn wordt zo snel mogelijk na de vangst door gecertifieerde fabrikanten gesorteerd, schoongemaakt en (al binnen 16 uur na het vangen) in blik gedaan. Door deze werkwijze en het snelle productieproces, kunt u er op rekenen dat de tonijn vers blijft én alle voedingsstoffen behoudt. Zo kunt u heerlijk genieten van een gezond stukje vis en hoeft u niet speciaal een bezoekje te brengen aan de visboer.

Een verantwoorde, duurzame visserij

Deepblue gaat op een bewuste en duurzame wijze te werk en garandeert tonijn in blik dat op een verantwoorde manier geproduceerd is. Zo is de wilde tonijn afkomstig uit de Atlantische en Indische Oceaan en wordt deze gevangen op een dolfijnvriendelijke wijze. Ook de vissers en fabrieksarbeiders verkeren zich in gunstige werkomstandigheden.

Neem contact op met het bedrijf

Wilt u graag tonijn in blik of andere visproducten bestellen? Of wilt u eerst graag meer informatie inwinnen omtrent de werkwijze en dienstverlening van deze specialist? Of u nu specifieke vragen heeft of direct diverse producten wilt bestellen: u neemt eenvoudig contact op met de professionals, waarna zij een uitstekende service verlenen.

https://deepblue.nu/