Online Wijnhuis
Onderwijs

De geboren regelneef

Een office manager is verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische werkzaamheden om collega’s optimaal te kunnen laten werken. Je hebt van origine een talent in organiseren en brandjes blussen en je stelt je volledig in dienst van het bedrijf. Een groot voordeel is dat het bedrijfsleven op dit moment naarstig op zoek is naar fulltime én parttime office managers. Is je interesse gewekt, kies dan voor de opleiding Office Manager.

Twee diploma’s op zak

De duur van de opleiding is dertien maanden, met negen maanden focus op de functie als Administratief Medewerker en vier maanden Office Manager. Om deel te mogen nemen aan de opleiding beheers jij de Nederlandse en Engelse taal op VMBO / MAVO / LBO niveau. Je besteedt ongeveer een dagdeel per week aan huiswerk. Na succesvol afronden van de opleiding ontvang je twee waardevolle diploma’s van beide opleidingen. 

Overal in Nederland studeren

Je kunt de studie Office Manager op ruim vijftig locaties in Nederland klassikaal volgen, in de ochtend van 9.00 tot 12.00 uur of in de avonduren van 19.00 tot 22.00 uur. De eerstvolgende opleiding start in september van dit jaar. Je wordt de gehele opleiding begeleid door professionele docenten en je krijgt les in kleine groepen. Hierdoor is het slagingspercentage boven de negentig procent. Dit komt ook door de regelmatige examentraining en natuurlijk jouw hoge inzet!

Van commercieel tot culturele instelling

Met het diploma Office Manager kun je in iedere bedrijfstak terecht. Van commerciële bedrijven tot overheidsdiensten en van IT-bedrijven tot culturele instellingen. Je bouwt tijdens de opleiding Office Manager een brede basis op om als bedrijfsregelaar aan de slag te gaan. Naast de basis administratieve werkzaamheden, leer hoe je zakelijk Nederlands kan schrijven, welke stijl leidinggeven het beste bij je past en hoe je het meest efficiënt kunt organiseren en plannen.