Online Wijnhuis
Sport

Gebruik handige Fox beetmelders als u gaat sportvissen

Bij het sportvissen kunt u een handige Fox beetmelder gebruiken. Dit apparaatje geeft een seintje als de dobber van uw vislijn onder water verdwijnt. U hoeft tijdens het vissen dus niet meer voortdurend naar het wateroppervlak te staren of u al beet heeft. U kunt op de ontvanger het signaal van meerder Fox beetmelders binnen laten komen, handig als u samen met iemand aan het vissen bent of als u zelf meerdere lijnen tegelijk heeft uitgegooid om de kans op succes te vergroten. Het Fox hengelsport assortiment bevat naast de beetmelders ook nog andere noodzakelijke accessoires voor de enthousiaste sportvisser.

Een beetmelder maakt sportvissen pas echt leuk

Als u een Fox beetmelder gebruikt tijdens het sportvissen kunt u uw aandacht ook op andere zaken richten. Zo kunt u ontspannen een boek lezen of lekker van de zon genieten. De ontvanger van uw Fox beetmelders heeft een bereik van enkele honderden meters dus u hoeft niet pal aan de waterkant te zitten als u aan het vissen bent. Fox hengelsport biedt daarnaast alles wat u nodig heeft voor een ontspannen middag aan de visvijver, zoals hengels van hoogstaande kwaliteit, foedralen en haken en natuurlijk handige opbergmaterialen voor uw visuitrusting. Menig sportvisser kiest om deze reden voor Fox als merk voor de uitrusting.

Snel en gemakkelijk uw visuitrusting aankopen

Wilt u ook gaan sportvissen of is uw uitrusting aan vervanging toe? Shop dan gemakkelijk bij Eurotackle. Hier vindt u naast het assortiment van Fox hengelsport ook andere bekende merken sportvisattributen. Uw bestelling wordt doorgaans binnen enkele dagen al bij u thuis bezorgd, ideaal als u er snel op uit wilt met uw nieuwe hengel. Voor bestellingen vanaf 75 euro betaalt u geen extra verzendkosten. Het team van de klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen snel en deskundig te beantwoorden.

http://www.eurotackle.nl