Online Wijnhuis
Eten en drinken

Een bedrijfsfeest organiseren?

Heeft u binnenkort een feestje te organiseren voor uw bedrijf dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar bedrijfscatering. Voor Catering in Didam is dit een specialisme geworden en bovendien kun je hier meer dan alleen lekker eten bestellen voor uw feest. Omdat een bedrijfsfeest vaak ook een moment is dat de band met het personeel versterkt kan worden worden er vaak activiteiten omheen georganiseerd. Er zal dan een specifieke locatie worden gekozen die vaak afhankelijk is van de activiteit en het liefst ter plekke ook gegeten. Welnu de moderne cateraar kan hier zeker een steentje aan bijdragen. 

Catering wordt steeds meer op maat

Natuurlijk is er meer dan alleen een bedrijfsfeest waar catering voor bedrijven wordt toegepast. Vaak wordt de cateraar ook ingeschakeld wanneer er moet worden vergaderd, een bijeenkomst wordt georganiseerd of bij een evenement of zelf beurs. Maar ook een vergadering waar alleen koffie, thee en een lunch moet worden geregeld komt vaak genoeg voor. Bedrijven hebben bovendien steeds vaker behoefte om op een afzonderlijke locatie buiten het bedrijf te verblijven. De andere omgeving geeft hen juist meer inspiratie en bovendien het gemak dat alles door een cateraar geregeld kan worden. De moderne cateraar denkt mee met de klant en heeft voldoende contacten in de regio om een mooie locatie te regelen. Vaak hebben cateraars bovendien veel ervaring voor dit soort van activiteiten die regelmatig worden uitgevoerd. 

Cateraar bij u in de buurt

Wanneer u binnenkort een bedrijfsactiviteit heeft waarbij de catering centraal staat maar eventueel ook een activiteit denk dan eens na om een cateraar te benaderen. Bij Welling Catering is dit dagelijkse kost en naast alle facilitaire zaken die voor klanten worden geregeld zijn ze een expert op het gebied van bedrijfscatering. Ze werken voornamelijk voor bedrijven in Gelderland maar hebben ook ervaring in het organiseren van grote bedrijfsfeesten. Wanneer u overigens een eigen cateraar heeft vraag hem dan gerust ook eens naar de mogelijkheden van catering voor een bedrijfsfeest.