Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Een ruim aanbod aan insecten vindt u bij deze kwekerij

Bent u op zoek naar insecten die u kunt gebruiken voor uw bedrijf? Heeft u bijvoorbeeld een reptielenwinkel en wilt u de insecten gebruiken als dierenvoeding? Dan kunt u terecht bij insecten kwekerij De Sprinkplank. Deze groothandel in Dongen produceert al meer dan 20 jaar insecten op grote schaal. De insecten worden in grote hoeveelheden verkocht, waardoor u dus meteen een voorraad kunt inslaan. Deze specialist is begonnen met de kweek van sprinkhanen, maar kweekt nu ook onder andere meelwormen en krekels. U profiteert bij dit bedrijf van hoogwaardige kwaliteit insecten die u tegen voordelige prijzen kunt kopen. Ook profiteert u van de beste service. De specialisten van dit bedrijf staan namelijk altijd voor u klaar om advies te geven en met u mee te denken.

De kweek van insecten voor humane consumptie

Naast dat insecten voor dierenvoeding worden gebruikt, wordt het eten van insecten door mensen ook steeds populairder. De vraag van restaurants naar insecten neemt toe en daar speelt De Sprinkplank op in. Deze insecten kwekerij heeft namelijk zowel een feed als een food tak. Op deze manier wordt de kweek van insecten voor dierenvoeding gescheiden gehouden van de kweek voor humane consumptie. Voor het produceren van voedsel voor mensen zijn namelijk strenge eisen en voorwaarden opgesteld. De Sprinkplank staat aangemeld bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit als levensmiddelenbedrijf, wat betekent dat ze aan deze strenge eisen voldoen. De kweek van de insecten wordt met de grootste zorgvuldigheid gedaan. Zo wordt er gebruikgemaakt van een shockvriezer, waarmee de insecten razendsnel en zorgvuldig worden ingevroren. Vervolgens worden ze opgeslagen in een vriezer en ook bevroren verkocht. Zo blijven ze tot wel twaalf maanden houdbaar.  

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze insecten kwekerij? Neem dan gerust contact op met de professionals van De Sprinkplank via de contactgegevens op hun website. Aan de hand van uw wensen en vragen geven ze u advies op maat en komt u samen tot de beste optie voor uw bedrijf.

https://sprinkplank.nl/