Online Wijnhuis
Image default
Vakantie

Welk soort vouwwagen wil jij kopen?

Wanneer je een vouwwagen gaat kopen bij een specialist als Smitveld, heb je de keuze uit een ruim aanbod. Ze bieden verschillende merken en modellen aan en je kunt ook nog eens kiezen uit diverse soorten en maten. Ga je met z’n tweeën op vakantie, bijvoorbeeld gezellig met je partner? Dan is een 2-persoons vouwwagen het meest geschikt. Ga je met het hele gezin of met een groepje vrienden op kampeertrip? Dan kun je beter kiezen voor een 4-persoons of 6-persoons vouwwagen. Wat jouw wensen en behoeftes ook zijn, bij deze specialist zit je helemaal goed! Niet voor niets produceren en verkopen ze al sinds 1995 de beste vouwwagens en staan ze bekend als echte experts!

Je vouwwagen snel opgezet met een uniek opzetsysteem

Kamperen is leuk, maar het opzetten en inrichten van je tent is een hele klus. Niemand heeft na een lange reis nog zin om hier uren mee bezig te zijn. Door een vouwwagen te kopen bij Smitveld heb je dit probleem niet. Alle vouwwagens van dit bedrijf zijn namelijk voorzien van een uniek opzetsysteem. Hiermee kun je jouw vouwwagen snel en eenvoudig opzetten. Er zijn geen uitgebreide en moeilijke opzetinstructies. Je werkt stap voor stap en in een logische volgorde, waardoor de vouwwagen binnen 15 minuten opgezet en afgespannen is. Zelfs met de inrichting kun je binnen een kwartier klaar zijn. Ideaal toch?

Ga langs in de showroom en stel je vragen

Welke vouwwagen je ook gaat kopen, je profiteert altijd van de vele voordelen van Smitveld. Deze specialist focust zich volledig op vouwwagens en probeert zich steeds weer te ontwikkelen. Dat merk je terug in de hoogwaardige kwaliteit! Bekijk het aanbod aan vouwwagens online of ga langs in de showroom. Hier staan de medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Zoek je naast een vouwwagen ook accessoires en toebehoren? Ook dan zit je bij deze specialist goed!

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/