Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Eetbare prints

Ze zijn er in allerlei verschillende groottes en maten, eetbare prints zijn de decoratie voor op jouw taart, cupcakes of gebakjes! Omdat deze prints geprint worden zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Dankzij deze unieke eigenschap is het mogelijk om jouw taart helemaal te personaliseren naar jouw wens. Hiernaast is het ook mogelijk om al bestaande eetbare prints te bestellen van bijvoorbeeld jouw favoriete televisie serie, film of online spel!

 

Wat is een eetbare print?

Een eetbare print is een speciaal gemaakt soort papier wat gewoon eetbaar is. Hoewel het papier is, is het totaal niet schadelijk en is het net als ander eten. Deze print is er dus ook in verschillende smaken zoals bijvoorbeeld frosting of dikke ouwel. Beide prints zijn erg lekker maar niet sterk van smaak. De reden dat deze prints niet sterk van smaak zijn is omdat het natuurlijk gaat om de smaak van de taart zelf. De prints zijn bedoeld als eetbare decoraties die de taats mooi maken zoals jij dat graag wilt. Ondanks het feit dat het eten is zijn de kleuren van de print enorm duidelijk en vel en komt jouw print eruit te zien zoals jij het wilt.

 

Het verschil tussen dikke ouwel en frosting 

Zoals al eerder aangegeven zijn niet alle eetbare prints hetzelfde. Zo heb je bijvoorbeeld dikke ouwel en frosting prints. Bij dikke ouwel zit er vaak onder het eetbare papier kokosmakroon, dit maakt het dikker en van hogere kwaliteit. Dit maakt het perfect op taart, koekjes, marsepijn en nog veel meer. Frosting is weer net wat anders en enorm populair. Frosting is lekker zoet van smaak en smaakt minder naar papier dan dikke ouwel. Het nadeel van frosing is alleen dat het niet geschikt is voor hoge temperaturen, dit maakt het ideaal voor cupcakes.

https://bakingqueen.nl/eetbare-prints/