Online Wijnhuis
Image default
Vakantie

Start uw vakantie met een bezoek aan de kampeer- en campingwinkel

De vakantiepret begint al bij een bezoek aan de kampeer- en campingwinkel. Hier wandelt u rond tussen de vele kampeerspullen, waardoor u zich al op de camping waant. Een goede kampeer- en campingwinkel heeft een uitgebreid assortiment kampeerartikelen. U vindt er alles wat u nodig hebt voor een vakantie met de tent, caravan of vouwwagen. Ideaal om al uw kampeerspullen op één plek aan te kunnen schaffen. Als u voor het eerst gaat kamperen, heeft u een complete kampeeruitrusting nodig. Deze kunt u halen bij Caravancentrum Midden-Betuwe in Gelderland. De ervaren medewerkers van deze winkel geven u graag persoonlijk advies en helpen u de artikelen te vinden die u nodig heeft.

Uitgebreid aanbod

Een goede kampeer- en campingwinkel heeft een breed aanbod. Zoekt u bijvoorbeeld tafels en stoelen, een kooktoestel of een slaapzak? Dan bent u bij Caravancentrum Midden-Betuwe in Gelderland aan het goede adres. Ook voortenten en movers voor de caravan zijn in de kampeerwinkel te vinden. Daarnaast bieden veel kampeer- en campingwinkels ook servicediensten voor uw caravan of vouwwagen. U kunt er terecht voor een caravankeuring of onderhoudsbeurt van uw vouwwagen. Een ervaren serviceteam zorgt ervoor dat u onbezorgd op vakantie gaat met een veilige vouwwagen of caravan.

Veilig op vakantie met de caravan

Zoekt u een goede tweedehands caravan? Kom dan eens langs bij Caravancentrum Midden-Betuwe in Gelderland. Hier staat een groot aantal tweedehands caravans voor u klaar. Een nieuwe caravan is een grote investering, zeker als u een beginnend kampeerder bent. Een occasion is dan een prima alternatief. Heeft u al een caravan en wilt u deze laten keuren? In deze kampeer- en campingwinkel wordt uw caravan gekeurd met de gecertificeerde BOVAG-keuring. Een aantal belangrijke zaken worden gecheckt. Is alles in orde? Dan krijgt uw caravan de BOVAG-sticker. Zo is het voor iedereen duidelijk dat u veilig met de caravan op vakantie kunt.   

https://www.betuwe-caravans.nl/