Online Wijnhuis
Eten en drinken

Geniet van een overheerlijke burger in dit restaurant

Bent u op zoek naar een restaurant waar ze overheerlijke gerechten serveren en u geniet van een intieme en gezellige sfeer? Wilt u samen met uw partner, vrienden of familie uitgebreid uiteten in een restaurant waar kwaliteit voorop staat? Ga dan naar Antonio’s Eethuys in Bunschoten-Spakenburg. Hier vindt u een uitgebreid menu met de lekkerste gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een smaakvolle burger, dé specialiteit van dit restaurant. Hun ervaren en deskundige koks weten precies welke smaken goed samengaan en verrassen u met de lekkerste combinaties. Door hun gerechten geniet u van een echte smaakbeleving.

Gerechten gemaakt van de beste ingrediënten

Bij Antonio’s Eethuys maken ze van eenvoudige ingrediënten luxe gerechten, uiteraard wel tegen een voordelige prijs. Wanneer u bijvoorbeeld een burger bestelt in dit restaurant krijgt u niet zomaar een simpele hamburger. Door middel van het beste kwaliteitsvlees, het meest verse brood en de lekkerste sausjes, kruiden en overige ingrediënten wordt deze lekkernij klaargemaakt. Doordat de burgers bereid worden in een houtskooloven geniet u nog meer van echte kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillende soorten burgers en er is zelfs een vegetarische variant. In het restaurant kunt u een losse burger of een volledig menu bestellen. Maak uw gerecht af met lekkere side dishes zoals gegrilde groenten, een maïskolf of extra friet.

Reserveer online

Heeft u al honger gekregen en wilt u genieten van een heerlijke burger in dit restaurant? Reserveer dan direct een plek online of neem contact op met Antonio’s Eethuys in Bunschoten-Spakenburg. Naast dat u overheerlijke burgers kunt bestellen, geniet u bij dit restaurant ook van diverse andere vlees- en visgerechten. Denk daarbij aan spareribs, saté, zalm en zeebaarsfilet. Daarnaast kunt u de avond beginnen met een van de voorgerechten of een rijkgevulde salade. Wilt u liever overdag langsgaan? Geniet dan van een van de lunchgerechten of ga voor een borrelplank met een lekker drankje. Keuze genoeg dus!

http://www.antonios-spakenburg.nl/