Online Wijnhuis
Eten en drinken

Nooit meer na hoeven denken over het avondeten met foodservice

Wanneer je na een lange dag eindelijk thuis bent heb je soms helemaal geen zin meer om te bedenken wat er gegeten moet worden. Als dit je vaak overkomt kan het handig zijn om je op te geven voor een foodservice. Met een foodservice wordt bedoeld dat er wekelijks een pakket wordt geleverd met hierin ofwel ingrediënten en recepten, ofwel hele maaltijden. Als je het soms lastig vind om te bedenken wat je moet komen kan een foodservice een goede uitkomst zijn. 

Wat zit er in het pakket van de foodservice?

Er zijn verschillende opties wanneer je een foodservice gaat kiezen. Zo kan je er dus voor kiezen om ingrediënten en recepten te ontvangen. In dat geval krijg je iedere week een pakket opgestuurd met daarin verschillende recepten. In het pakket zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor de verschillende recepten voor de hoeveelheid personen die je zelf opgeeft. Zo kan je aangeven of je bijvoorbeeld met twee, vier of soms we zes personen bent. Op de receptenkaart kan je vervolgens precies zien hoe je het gerecht klaar moet maken. Men er echter ook voor kiezen om volledige maaltijden te laten bezorgen. Dit kan voor bijvoorbeeld ouderen prettig zijn. Dan zitten er in de pakketten verschillende kant-en-klare maaltijden zoals stamppot met jus en vlees, pasta en hartige taart. Deze hoeft vervolgens alleen nog maar opgewarmd te worden in de magnetron of oven. 

Wat voor eten kan je bestellen met de foodservice?

Er zijn veel verschillende opties voor het soort eten dat je geleverd krijgt. Zo is er bijvoorbeeld lekkerere oer-Hollandse gerechten, maar ook exotischere opties als Italiaans, gerechten uit het midden Oosten Aziatische gerechten of gerechten uit Latijns-Amerika, bijvoorbeeld Mexicaans. Zo kan je zelf het soort gerechten kiezen dat je lekker vind en is er voor ieder wat wils.