Online Wijnhuis
Eten en drinken

Gezellig samen eten met de feestdagen

Heeft u tijdens Pinksteren een gezellig diner gepland met vrienden of familie? Wordt elk jaar tijdens Pinksteren traditiegetrouw het gourmetstel uit de kast gehaald? En bent u voor deze feestdagen op zoek naar biologisch eten? Profiteer dan van de voordelige Pinkster Special van JP Puurvlees. JP Puurvlees verkoopt enkel en alleen biologische vlees van zeer goede kwaliteit.

Al ons biologische vlees kunt u eenvoudig en snel online bestellen in onze webshop. Tijdens de feestdagen is ons biologische vlees extra voordelig! Uw biologische eten voor Pinksteren online bestellen?

Het aanbod van JP Puurvlees

JP Puurvlees is in 2011 opgericht door Jaap van der Plas en is een slagerij die biologische vlees verkoopt. Wij zijn van mening dat respect voor het milieu en het welzijn van dieren nooit uit het oog mogen worden verloren en staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Omdat wij dit zo belangrijk vinden, verkopen wij alleen biologisch vlees van dieren die diervriendelijk zijn behandeld, in een stressvrije omgeving hebben geleefd en geen antibiotica toegediend hebben gekregen.

 

Deze vereisten proef je zeker terug in de kwaliteit ons vlees! Bij JP Puurvlees kunt u ook voor uw eten tijdens Pinksteren terecht. U heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment aan biologisch vlees. Van rund- en varkensvlees tot aan kip of kalkoen en van wild tot aan biologisch geitenvlees: voor ieder wat wils! Daarnaast kunt u ook gelijk al uw kruiden, marinades, sauzen en biologische wijnen bestellen bij JP Puurvlees. Maak uw Pinksteren een succes en bestel uw biologische vlees bij JP Puurvlees!

Samen eten met Pinksteren? Bestel online!

Gaat u gezellig samen eten tijdens Pinksteren? En wilt u hiervoor biologisch vlees bestellen? Bekijk ons aanbod en plaats makkelijk en snel al uw biologische vlees in het winkelmandje. Zodra u uw bestelling online heeft afgerond, gaan wij aan de slag om uw biologische vleespakket bij u thuis te bezorgen. Bij het bezorgen van ons vlees door heel Nederland maken wij gebruik van gekoeld transport. Wilt u liever uw biologische vlees komen ophalen?

Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in onze slagerij in Nunspeet. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over ons biologische vlees? Neem dan gerust contact op door te bellen naar (06) 51 08 59 43 of via het contactformulier.

https://jppuurvlees.nl