Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Heerlijk eten bij een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin voor uw kinderen

Wilt u graag weer een keer met het hele gezin lekker uit eten en bent u op zoek naar een leuk restaurant? Zeker wanneer u kinderen heeft, wilt u een leuk restaurant vinden waar u kunt genieten en waar uw kinderen lekker kunnen spelen. Zo maakt u er een echt uitje van. Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee is een kindvriendelijk restaurant met een binnenspeeltuin waar uw kinderen voor en na het eten lekker kunnen spelen. Zo maakt u er een onvergetelijk uitstapje voor het hele gezin van. Dit is een sfeervol restaurant waar u geniet van een moderne keuken met diverse lekkere gerechten.

Geniet met het hele gezin bij dit restaurant

Bij dit kindvriendelijk restaurant met een binnenspeeltuin geniet u met het hele gezin van een leuk uitstapje. Uw kinderen hebben een middag of avond vol speelplezier en u geniet samen met uw partner van een lekker drankje en heerlijke gerechten. Geniet met zijn alle van een pannenkoek naar keuze of ga zelf voor een vleesgerecht. Wanneer uw zoon of dochter voor een kinderpannenkoek kiest, krijgt hij of zij er een goudstuk bij. Dit goudstuk kunnen ze na afloop inleveren voor een leuk cadeau. Bij dit kindvriendelijk restaurant met een binnenspeeltuin in Katwijk aan Zee geniet u dus niet alleen van lekker eten, maar kunnen uw kinderen zich urenlang uitleven.

Heerlijk uit eten na een dagje op het strand

Wanneer u een dagje naar Katwijk aan Zee gaat om heerlijk uit te waaien op het strand, kunt u de dag helemaal mooi afsluiten door lekker een hapje te eten met het hele gezin. Na het dagje strand komt u heerlijk tot rust bij dit kindvriendelijk restaurant met een binnenspeeltuin. Uw kinderen kunnen hun laatste energie kwijt in de speeltuin. Sluit uw dag gezellig af bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom en keer met een voldaan gevoel weer terug naar huis.

https://www.debeslagkom.nl/