Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Heerlijke aardappelchips met een pure smaak

Ben jij een echte liefhebber van chips? Dan kun je jouw hart ophalen in de meeste supermarkten. Er komen namelijk steeds meer varianten op de markt. De gekste smaken worden verzonnen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om nieuwe soorten te ontdekken en wellicht vind je het leuk om chips met een bijzondere smaak te proeven. De bekendste chips die in Nederland wordt gegeten is aardappelchips, maar ook hierin heb je weer veel mogelijkheden. Er zijn namelijk diverse varianten aardappelchips verkrijgbaar in de winkel. Een bekende fabrikant van aardappelchips is Boerderij Chips. Zij maken chips met een pure smaak en bieden deze aan in heel Nederland. Wat maakt hun chips zo goed? Dat lees je hier.

Chips van de allerbeste aardappels

Boerderij Chips maakt aardappelchips waarvan het water direct in je mond loopt. Het bedrijf is opgericht door twee bevriende aardappeltelers, die zelf chips gingen bakken. Vanwege het succes besloten zij al snel om hun aardappelchips op de markt te brengen. Omdat het een bedrijf is dat wordt gerund door boeren, ben je verzekerd van chips die gemaakt is van de allerbeste aardappels. De chips worden gebakken in pure zonnebloemolie. Nadat ze gebakken zijn, wordt met behulp van zeezout en kruiden een heerlijke, pure smaak gecreëerd. Je hebt de keuze uit verschillende varianten chips van dit merk. Je geniet bijvoorbeeld van paprika, zeezout of zeezout ribbel chips tijdens een avondje bankhangen of bij het borrelen.

Koop de chips bij een winkel in de buurt

De aardappelchips is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Deze professionals bieden hun producten aan bij verschillende supermarkten in heel Nederland. Heb jij zin om de aardappelchips van dit bedrijf eens te proeven? Breng dan een bezoek aan een supermarkt bij jou in de buurt; de kans is groot dat je de aardappelchips in het assortiment vindt! Heb je vragen over de producten of diensten van Boerderij Chips? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

https://boerderijchips.nl/