Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Hoogwaardige kwaliteit gedroogde peulvruchten, gewoon bij jou in de supermarkt verkrijgbaar!

Ben jij al op de hoogte van hoe gezond peulvruchten zijn? Zowel verse als gedroogde peulvruchten zitten vol met voedingswaarden als eiwitten, langzame koolhydraten, vezels en mineralen. Deze samenstelling maakt peulvruchten een uitermate gezonde etenswaar, waar je bovendien makkelijk verzadigd van raakt. Oogst NO.1 is een merk dat gedroogde peulvruchten van hoogwaardige kwaliteit verkoopt in verschillende supermarkten door het hele land. Het voordeel van gedroogde peulvruchten is dat ze dezelfde voedingswaarden bevatten als verse peulvruchten, maar dat ze een langere houdbaarheid hebben.

Zet in een handomdraai smakelijke gerechten op tafel met gedroogde peulvruchten

Oogst NO.1 heeft verschillende soorten gedroogde peulvruchten in het aanbod waarmee je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel zet. Zo hebben ze verschillende soorten erwten, bonen en linzen. Gebruik bijvoorbeeld de spliterwten bij het maken van een pan Hollandse erwtensoep of gebruik de Mexicaanse bonenmix voor authentieke Mexicaanse gerechten zoals quesadillas. Zo zie je maar, met gedroogde peulvruchten kun je heel veel kanten op! Op de website van Oogst NO. 1 vind je zelfs recepten met gedroogde peulvruchten voor zoete desserts. Je zult het niet geloven, maar enkele van de gedroogde peulvruchten kun je zelfs toevoegen aan heerlijke chocolademuffins. Dit is mogelijk doordat de bite per peulvrucht erg verschilt.

Haal direct dit gezonde etenswaar in huis

Ben je lekker gemaakt door de verschillende toepassingsmogelijkheden van gedroogde peulvruchten? Dan heb je geluk! De producten van Oogst No.1 worden namelijk verkocht in supermarkten door het hele land. Hierdoor hoef je dus nooit ver te rijden. Op de website van deze aanbieder vind je een handige storelocator waarmee je eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt vindt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je eigen locatie, het zoekgebied en het product naar wens aan te geven en de storelocator vertelt je precies waar je moet zijn.

https://oogst1.nl/