Online Wijnhuis
Eten en drinken

Je eigen BBQ feestje bij De Kommensaal

Wie kent het restaurant niet: De Kommensaal in Lathum, gelegen aan de Lathumse plas. Het opvallende gele pand, een oude boerderij, is in ere hersteld en kent een ongekende sfeer. Het is er gezellig en knus en dat geldt niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Voor het restaurant ligt een groot terras waar veel dagjesmensen en fietsers graag hun tijd doorbrengen, maar naast De Kommensaal ligt nog een terras. Een afgesloten patio waar je met je gasten ongehinderd een vrolijk feestje kunt geven. En een van die feestjes is wel heel erg leuk: het bbq arrangement.

Feesten op een van de mooiste plekjes aan de Lathumse plas

Ben je met een groepje mensen en heb je wat te vieren? Of juist niet, maar wil je gewoon gezellig samen zijn met familie en vrienden? Dan is dit privé terras een unieke plek voor jou. Het terras is gezellig ingericht. Heb je speciale wensen wat betreft aankleding, dan regelen zij dit gewoon voor jou. Op het terras staat een grote barbecue en er is een kleine bar met tap en gekoelde dranken. Je kunt dus helemaal zelf je gang gaan zonder gestoord te worden door ongenode gasten.

Verschillende bbq pakketten

De Kommensaal kent drie verschillende bbq arrangementen. Afhankelijk van de samenstelling van de gerechten en de verblijfsduur betaal je een vaste prijs per persoon. En wat ook aantrekkelijk is, is dat dranken in de prijs zijn inbegrepen. Dit houdt in dat je onbeperkt gebruik kan maken van Hollands plateau dranken. De patio wordt mooi aangekleed en uiteraard beschik je ook over borden, bestek en glazen. O ja, niet vergeten: de eindschoonmaak komt ook voor rekening van De Kommensaal. Dat betekent dus ook vele voordelen voor mensen die weliswaar over een eigen grote tuin beschikken, maar geen zin hebben in de rompslomp achteraf.