Online Wijnhuis
Vervoer en transport

Vervoer naar de luchthaven in Lelystad

Vervoer naar de luchthaven in Lelystad

De nieuwe luchthaven in Lelystad, genaamd Lelystad Airport, is één van de meest moderne luchthavens van Nederland. Omdat alles nieuw is, konden er ontzettend veel technieken toegepast worden die niet mogelijk zijn in oude gebouwen. Ook kon de ervaring voor de reiziger geoptimaliseerd worden, wat het vliegen vanaf Lelystad Airport erg prettig maakt. Toch is er iets wat niet opgelost kon worden en waar elk groot vliegveld last van heeft. Er komen namelijk zoveel mensen tegelijkertijd naar de luchthaven, dat er problemen kunnen ontstaan omtrent het vervoer van die reizigers naar het vliegveld.

 

Tip:Goedkope taxi naar / van Lelystad Airport bij Taxibestellen.nl

 

Niet alleen parkeerproblemen

De problemen omtrent het vervoer van mensen naar een luchthaven bestaat uit een aantal verschillende dingen bij elkaar. Allereerst is er natuurlijk het overduidelijke probleem van het aantal parkeerplaatsen wat er op een vliegveld is. Als je met de auto naar een vliegveld gaat, heb je bijna altijd het probleem dat je heel lang moet zoeken naar een parkeerplek. Zeker in het hoogseizoen is dat lastig en heeft het er soms zelfs voor gezorgd dat mensen moesten rennen om hun vlucht te halen, ook al waren ze heel vroeg op het vliegveld aanwezig. Een ander probleem is de drukte in het openbaar vervoer. In het hoogseizoen moeten er zoveel mensen op één dag naar het vliegveld, dat de treinen en bussen overvol zitten. Zeker met alle koffers erbij kan dat soms heel onprettig worden.

 

Rustige reis

Om zulke problemen te voorkomen, kun je als reiziger eigenlijk maar twee dingen doen. Allereerst kun je heel vroeg op het vliegveld aanwezig zijn, in de hoop dat het nog rustig is en je een parkeerplekje kunt vinden of niet met 100 anderen in een te kleine bus zit. Het andere wat je kunt doen, is met de taxi naar Lelystad Airport gaan. Op deze manier heb je een privé vervoersmiddel en zit je dus niet in de drukte van de menigte. Daarnaast hoef je ook geen parkeerplek te zoeken als je met de taxi gaat; die rijdt immers gewoon weer verder om nieuwe reizigers op te halen. Je wordt voor de deur van de vertrekhal afgezet en kunt dus rustig aan je vakantie beginnen. Zo ga je pas echt goed op vakantie, ook al ga je midden in het hoogseizoen.