Online Wijnhuis
Eten en drinken

Kies uit een uitgebreide menukaart bij dit restaurant in Oostvoorne

Een weekendje genieten van een duin- of strandwandeling om vervolgens lekker te eten, dat klinkt u vast als muziek in de oren. Lekker uitwaaien en met het hele gezin, uw partner of vrienden genieten van de buitenlucht. Een uitstekende plek hiervoor is Oostvoorne in Zuid-Holland. Ontdek de Duinen van Oostvoorne om vervolgens heerlijk af te sluiten in restaurant Bistro de Landbouw. Elk seizoen beschikken zij over een aparte kaart met seizoenspecialiteiten. In het voorjaar serveren zij asperges, in de zomer maaltijdsalades en in het najaar/winter wildgerechten en stamppotten. Genieten dus!

Een compleet menu tegen een aantrekkelijk prijs

Restaurant Bistro de Landbouw is een uitstekend alternatief voor een strandtent in Oostvoorne. Hier kiest u uit een uitgebreide menukaart met zowel eenvoudige als bijzondere gerechten. Voor ieder wat wils dus! Er is een uitgebreide à la carte meunkaart aanwezig waarbij u kiest uit diverse vlees- en visgerechten. Bestel een malse biefstuk, ga voor spareribs, entrecote van de grill of tournedos. Qua vis zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Wat dacht u van tonijn, sliptong of verse pasta met en gerookte zalm? Waar u ook trek in heeft, zij hebben het in huis! Al dit lekkers bestelt u tegen een aantrekkelijk prijs. Doordeweeks geniet u voor slechts € 20,-  van een compleet driegangendiner. Bezoekt u het restaurant in Oostvoorne in het weekend? Dan heeft u voor maar € 32,50 een compleet vijfgangendiner.

Verwen uzelf

Na een dagje strand in Oostvoorne, is dit restaurant een uitstekend alternatief voor een strandtent of strandpaviljoen. Verwen uzelf door de dag sfeervol af te sluiten met een overheerlijke maaltijd. De bistro is namelijk traditioneel en knus ingericht, waardoor er een gemoedelijke en gezellig sfeer heerst. Bovendien beschikt Bistro de Landbouw over een eigen parkeerplaats met 25 parkeerplekken en een Wi-Fi netwerk. Kortom: daar kan geenstrandtent of strandpaviljoen in Oostvoorne aan tippen!